Fästingar och andra insekter kan orsaka stor obehag och hälsoproblem för din häst. Våra fästingskydd är noggrant utformade för att effektivt avskräcka och skydda mot dessa plågor, vilket säkerställer din hästs komfort och välbefinnande. Genom att använda våra högkvalitativa insektsmedel kan du skapa en trygg och bekväm miljö för din häst, fri från störande och potentiellt farliga insekter.

Tips för Effektiv Användning:

  1. Applicera Regelbundet: För bästa resultat, applicera fästingskydd och insektsmedel regelbundet, särskilt efter att din häst har varit ute i hög vegetation.
  2. Kombinera Produkter: Använd en kombination av fästingskydd och insektsmedel för ett omfattande skydd mot olika typer av insekter.
  3. Kontrollera Hästen Dagligen: Även med skydd bör du dagligen kontrollera din häst för fästingar och andra insekter för att upptäcka och åtgärda eventuella problem tidigt.
  4. Rengör Stallet: Håll stallet rent och fritt från skräp som kan locka insekter. Använd insektsmedel även i stallet för att minska antalet insekter.

Investera i din hästs hälsa och välmående med våra effektiva fästingskydd och insektsmedel, och skapa en behaglig och säker sommar för din fyrbenta vän.

15 produkt(er)
Ladda fler produkter
Inga fler produkter att ladda. Har nått slutet på listan!