Ridterapi för hela kroppen och sinnena. Avstressande och upplevelserik.

Här och nu. Motiverande stunder med hästar, bortom gränser.

Naturens och hästens fokus i ridterapi. Inte alltid ridning. Medveten närvaro i naturen.

Kärlek, lycka och frihet i skogen med häst. Hästen skapar tydlig kontakt med din kropp och känsloliv.

Spegla dig i hästarna för djupare självinsikt.

Friskvårdsbidraget är ett ekonomiskt stöd från din arbetsgivare för att främja din hälsa och välbefinnande. Det bästa? Du kan boka direkt genom Epassi och behöver inte lägga ut pengar i förskott!

          

Möt Thomas
Thomas är en utbildad ridterapeut från Danmark med årlig supervision för att lära sig och utvecklas tillsammans med andra ridterapeuter. Han är också utbildad undersköterska och har arbetat med människor med både fysiska och psykiska sjukdomar genom åren. Hans breda erfarenhet gör att han kan ta hand om och förstå alla slags individer med respekt och omsorg.

Välkommen till Rödde Ranch, där naturens helande närvaro väntar på dig.


Här erbjuder vi en unik möjlighet att finna inre frid och själslig balans genom våra kärnprogram. Ridterapi ger dig ett sätt att uttrycka känslor och bearbeta upplevelser utan ord, och skapar en djupare förståelse och acceptans av dig själv.

Genom skogsbad, eller Shinrin-yoku, bjuder vi in dig att helt och hållet uppgå i naturens lugn och helande kraft. Denna japanska praktik innebär att du medvetet närvarar i skogen, andas in den friska luften och låter naturens stillhet omsluta dig.

På Rödde Ranch får du chansen att vandra genom skogarna, känna markens mjukhet under dina fötter och låta varje andetag fylla dig med ny energi. Vi tror på kraften i att ta en paus från vardagens stress och istället låta naturen och djuren vara våra vägledare till en hälsosammare tillvaro.

Vår målsättning är att skapa en plats där varje individ kan hitta sin egen väg till inre frid och själslig balans. Låt oss tillsammans utforska hälsans väg genom ridterapi och skogsbad – en resa mot ett lugnare, mer balanserat och lyckligare liv.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.