Om du längtar efter ett liv i harmoni, där glädje och frid inte är flyktiga gäster utan beständiga följeslagare, och där du kan möta livets skiftningar med ett djupt, medvetet lugn, då har du kommit rätt.

Jag, Giovanni är här för att föra dig genom en transformation som kan öppna dörren till just det livet.

Med Hyposyntes® tar vi ett kraftfullt steg mot att göra fred med de tankar och känslor som håller dig tillbaka från att leva det liv du önskar och förtjänar.

Att rikta blicken mot nuet, att lämna det förflutna och inte oroa sig för framtiden, är grundstenarna i en tillvaro präglad av avslappning och harmoni.

Det som verkligen utmärker Hyposyntes® är dess förmåga att låta oss lämna det intellektuella behovet av logik och analyser bakom oss. I ett tillstånd av djup avslappning utforskar vi det undermedvetna, där vi svarar på hypnotiska frågor som leder oss till känslomässiga upptäckter och nya, ljusare tankesätt.

Hyposyntes banar väg för en återupptäckt av livsglädjen. När vi lyckas rensa ut det som står i vägen för vårt flöde i livet, och låter oss dras med utan att analysera, kontrollera eller vara rädda, då kommer livsglädjen naturligt fram. Det är vårt ursprungliga tillstånd.

Denna metod är inte bara effektiv, den är transformerande, och kombinerar det bästa av hypnos, Sedonametoden och Mindfulness'. Resultaten talar för sig själva; en avsevärd minskning av stress, oro, ångest, känslor av otillräcklighet, och rädslor. Mina klienter upplever ofta stora, positiva förändringar, ibland redan efter bara ett par sessioner, med en känsla av att de problem som tidigare tyngt dem börjar lätta och till slut försvinna.

Kom ihåg, du förtjänar att finna och leva i ditt naturliga tillstånd av harmoni och balans. Låt oss tillsammans utforska och ta de steg som krävs för att du ska kunna omfamna det liv du drömt om.

 
 
1 produkt(er)