ARMA AIR MOTION BENSKYDD, BLACK

Dessa benskydd till häst erbjuder enastående funktioner till ett överkomligt pris. Tillverkade av lättviktsmaterial för bekväm långvarig användning.

Air Motion-nätmaterial håller benen svala och möjliggör luftcirkulation. Konturvadderade för extra komfort och minskad skav. Enkla att sätta på och ta av med kardborreknäppning. Fungerar även som hagskydd med extra luftcirkulation och insektsskydd. Mångsidig och välkonstruerad design för rörelsefrihet. Pålitligt val för hästägare som prioriterar välbefinnandet och budgeten.

SH188901P
Arma
359,00 kr
Inkl. moms
Storlek: S / PONY
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemBenskydd
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Dessa benskydd till häst erbjuder enastående funktioner till ett överkomligt pris. De är tillverkade av lättviktsmaterial, vilket gör dem bekväma för hästen att bära under längre perioder. Med Air Motion-nätmaterialen hålls hästens ben svala och luftcirkulationen möjliggörs, vilket är speciellt viktigt under varma väderförhållanden eller vid ansträngande aktiviteter.

För extra komfort är benskydden konturvadderade på insidan, vilket minskar risken för skav och irritation. Deras kardborreknäppning gör dem enkla att sätta på och ta av, samtidigt som de säkert håller skydden på plats under användning.

Dessutom fungerar dessa benskydd även utmärkt som hagskydd för hästar som behöver extra luftcirkulation och skydd mot irriterande insekter. Med detta mångsidiga och välkonstruerade designval kan hästen röra sig fritt och bekvämt medan deras ben och hovar hålls väl skyddade. Dessa benskydd blir ett pålitligt val för hästägare som prioriterar både hästens välbefinnande och budgeten.

Produktdetaljer
Arma
SH188901P
Reviews