Bok hälsa ur guds apotek, Maria Treben

Med Marias egna ord: Jag vill gärna betona, att jag verkligen bemödat mig att ta med samtliga mina erfarenheter i den här boken, så att den kan vara till största nytta för alla läsare. Vi är nu inne i en tid då de flesta människor kommit ifrån det naturliga sättet att leva, när sjukdomar hotar, som orsakats av förändrat levnadssätt och dålig miljö, då vi gärna vill återvända till naturens medicinalväxter som funnits i alla tider. Som Abbé Kneipp, den välkände örtkännaren säger: Det finns en ört för varje sjukdom.

1036-583101
Maria Treben
298,00 kr
Inkl. moms Leverans 1-3 veckor
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemBöcker
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

"Bok Hälsa ur Guds apotek" av Maria Treben är en banbrytande och omfattande guide om användningen av medicinalväxter och naturliga läkemedel för att främja hälsa och välbefinnande. Med en imponerande samling av kunskap och erfarenhet delar författaren med sig av en rad användbara och enkla lösningar för att behandla olika hälsoproblem på ett naturligt sätt.

Avsnitt 1: Introduktion och bakgrund
I den här delen ger författaren en översikt över sitt arbete och delar med sig av sin passion för naturliga läkemedel. Hon förklarar vikten av att återupptäcka naturens läkande krafter och ger en grundlig förklaring till varför hon tror att Guds apotek erbjuder den bästa formen av medicin.

Avsnitt 2: Medicinalväxter och deras användning
Här presenterar författaren en omfattande lista över olika medicinalväxter och deras specifika egenskaper och användningsområden. Hon ger detaljerad information om hur man korrekt använder och bereder dessa växter för att få maximala hälsofördelar. Författarens expertis och kunskap lyser igenom när hon delar med sig av sina egna erfarenheter och framgångshistorier med olika växter.

Avsnitt 3: Naturliga läkemedel för specifika hälsoproblem
I denna sektion går författaren djupare in på olika hälsoproblem, såsom matsmältningsbesvär, hudproblem och andningssjukdomar, och ger specifika rekommendationer för naturliga läkemedel som kan hjälpa till att lindra dessa problem. Hon ger tydliga instruktioner om dosering och administrering, vilket gör det enkelt för läsaren att följa.

Avsnitt 4: Förebyggande åtgärder och livsstilsförändringar
Författaren betonar vikten av förebyggande vård och livsstilsförändringar för att uppnå och bibehålla optimal hälsa. Hon ger praktiska tips och råd om kost, motion och stresshantering, och förklarar hur dessa faktorer kan påverka vår fysiska och mentala hälsa.

Avsnitt 5: Biverkningar och försiktighetsåtgärder
I denna del tar författaren upp viktiga frågor om biverkningar och försiktighetsåtgärder vid användning av naturliga läkemedel. Hon varnar för potentiella risker och ger råd om att konsultera en läkare eller hälsoprofessionell innan man påbörjar någon ny behandling. Detta visar författarens ansvar och säkerhetstänkande när det gäller naturlig medicin.

Avsnitt 6: Recept och praktisk användning
I den här sista delen delar författaren med sig av ett brett utbud av recept och praktiska användningstips för att hjälpa läsarna att dra nytta av de naturliga läkemedlen i boken. Hon ger enkla steg-för-steg-anvisningar och betonar vikten av att följa instruktionerna noggrant för att uppnå önskade resultat.

"Bok Hälsa ur Guds apotek" är en oumbärlig resurs för alla som är intresserade av naturlig medicin och vill utforska fördelarna med medicinalväxter. Maria Trebens expertis och passion för ämnet skiner igenom varje sida, vilket gör boken både informativ och inspirerande. Genom att erbjuda enkla lösningar för att behandla olika hälsoproblem på ett naturligt sätt ger boken läsarna möjlighet att ta kontroll över sin egen hälsa och välbefinnande.

Produktdetaljer
1036-583101
Reviews