• −5%
NAF IMMUFORTE

NAF IMMUFORTE FLYTANDE (1 LITER)

VAD ÄR IMMUFORTE?

Immuforte är utformad för att stötta immunförsvaret och bibehålla hälsa och vitalitet hos alla hästar och ponnyer. Kraftfulla adaptagener ger stöd för de vita blodkropparnas svar på oönskat stimuli. Ett näringsmässigt stöd för de röda blodkropparnas kapacitet är också viktigt för blodets förmåga att transportera syre, vilket främjar goda energinivåer och möjliggör prestation.

NÄR REKOMMENDERAS IMMUFORTE ?

Nedsatt immunförsvar /Kontakt med hästar med nedsatt hälsa

Stress

Resande & Nya miljöer

Intensiv träning och tävling

Hög ålder

Boxvila

Slutet av dräktighet inför fölning

Karens SWE: 96  

NAF0041000
Naf
659,00 kr
626,05 kr Spara 5%
Inkl. moms
Antal
Skickas från vårt webblager inom 2-3 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemImmunMålsidorNAFNAF immunförsvarNAF Veterinär
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Naf Immuforte Produktinformation Ingredienser Instruktioner Ett nedsatt immunförsvar kan ha skadliga effekter för hela kroppen.

Immuforte är utformad för att stötta immunförsvaret och bibehålla hälsa och vitalitet hos alla hästar och ponnyer. Den unika sammansättningen av snabbverkande naturliga antioxidanter hjälper till att hantera oxidativ stress, som annars kan förlänga tiden för återhämtning och ge upphov till cellskador. Kraftfulla adaptagener ger stöd för de vita blodkropparnas svar på oönskat stimuli.

Ett näringsmässigt stöd för de röda blodkropparnas kapacitet är också viktigt för blodets förmåga att transportera syre, vilket främjar goda energinivåer och möjliggör prestation. Tillskottet är välsmakande, vilket gör det till ett bra val för de som kanske har lite nedsatt aptit. Immuforte kan ges som ett tillfälligt stöd under intensiva perioder med ökat behov eller som ett dagligt underhållstillskott för hårt arbetande sporthästar.

Tillför till daglig utfodring som stöd för hälsosam aptit.

Hästar & Ponnyer ml per day

Vid stor påfrestning* 60

Dagligen 30

*Hård belastning – Resor: Högpresterande: Trav & Galopp: Nya miljöer: När påfrestningar på immunförsvaret ses.

Produktdetaljer
NAF0041000
Reviews