Svansskydd i neoprene svart

- Ger ultimat komfort och skydd för hästens svans
- Hög rörlighet tack vare mjukt och smidigt material
- Sitter stadigt på plats under alla rörelser
- Hästen kan röra sig fritt och naturligt
- Extremt hållbart och vattentåligt material
- Lätt att rengöra och underhålla
- Högkvalitativt neoprene förebygger skav och irritation
- Erbjuder en unik kombination av komfort, hållbarhet och stil.

858209
127,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Den svarta neoprene hästsvansskyddet är mer än bara en produkt; det är en investering för din hästs ultimata komfort och skydd. Det mjuka och smidiga materialet ger en omslutande känsla som håller svansen säker och skyddad, samtidigt som det ger en otrolig rörlighet.

Detta svansskydd är designat för att sitta stadigt på plats, oavsett hur mycket din häst rör sig. Det är inte bara ett skydd, utan också en förlängning av din hästs naturliga rörelser. Med detta svansskydd kan din häst röra sig fritt och naturligt, utan att behöva oroa sig för att svansen blir skadad.

Svart neoprene är känt för att vara oerhört hållbart och motståndskraftigt mot både vatten och slitage. Detta gör det till ett utmärkt val för hästar som lever i tuffare klimat eller har en mer aktiv livsstil. Dessutom är det enkelt att rengöra och underhålla, vilket gör det till ett praktiskt val för alla hästägare.

Tillverkat av högkvalitativt neoprene, detta svansskydd erbjuder enastående komfort och skydd. Neoprenet ger en skön känsla mot huden och hjälper till att förebygga skav och irritation. Detta, kombinerat med dess otroliga hållbarhet och motstånd mot vatten och slitage, gör det till ett oslagbart svansskydd för din häst.

Sammanfattningsvis är det svarta neoprene hästsvansskyddet en revolution inom hästskydd. Den unika kombinationen av komfort, hållbarhet och stil gör det till ett måste för alla hästägare. När det gäller din hästs välfärd, acceptera inget mindre än det bästa. Investera i det svarta neoprene hästsvansskyddet idag och ge din häst det skydd och den komfort den förtjänar.

Produktdetaljer
858209
Reviews