• −40%
Inspänningstygel m. gummiringar i läder svart

Inspänningstygel m. gummiringar i läder svart

Svart hjälptygel med stor gummiring. Mässingspänne med nickelbeläggning. Används vid tex longering. Säljes i par. 

... Läs mera nedan

834500
345,00 kr
207,00 kr Spara 40%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Framför oss har vi en produkt som inte bara är en tillgång, utan en nödvändighet för varje hästägare som värderar kvalitet och funktionalitet. Vi talar om vår undersköna svarta hjälptygel som kommer förpackad som ett par, redo att bli din trogna följeslagare vid longering och ridning.

Denna hjälptygel är konstruerad med omsorg och precision, och kommer med en stor gummiring som tillför en unik flexibilitet och rörlighet i dess användning. Denna gummiring har visat sig vara en spelväxlare genom att tillhandahålla optimal flexibilitet och komfort för både ryttaren och hästen.

Det finns mer att älska med denna produkt. Den utstrålar elegans med sitt mässingsspänne, som har en pålitlig nickelbeläggning. Nickelbeläggningen ger inte bara en sofistikerad glans utan skyddar även spännet från korrosion och slitage, vilket säkerställer att din hjälptygel behåller sin kvalitet och lyster under lång tid.

Denna hjälptygel har designats för att vara enkel att använda, vilket gör den till en idealisk partner vid longering. Den ger en effektiv kontroll och hantering av din häst, vilket gör träningsprocessen smidigare och mer produktiv.


Produktdetaljer
834500
Reviews