• −50%

Grubs Ceramic 5.0 hög (43)

Ceramic är en skyddsstövel som kombinerar värme, komfort och funktionalitet och är perfekt för arbetsplatser med höga krav på godkänt skydd. Dess tåhätta och spiktrampsskydd är tillverkade av keramisk komposit, vilket inte bara ger enastående skydd utan också förhindrar kyla från att tränga in.

Insidan av stöveln är tillverkad av nylonstretch-material som effektivt ventilerar bort överskottsfukt och värme från foten. Denna smarta funktion gör att stöveln kan användas bekvämt året om, oavsett väderförhållanden.

cer-444h43
Grub´s
1 718,00 kr
859,00 kr Spara 50%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Grubs Ceramic 5.0 är en mångsidig, varm och bekväm skyddsstövel som är idealisk för arbetsplatser med höga krav på skydd. Stöveln är utformad med en keramisk komposit för både tåhätta och spiktrampsskydd, vilket inte bara ger effektivt skydd utan även motverkar kyla. Med sin nylonstretch-insida säkerställer den också en bra ventilation som minskar fukt och överflödig värme från foten, vilket gör att stöveln passar för användning året om. Dess antimagnetiska och antistatiska egenskaper gör att den kan användas även inom brandfarliga områden.

Några av de framstående egenskaperna för Grubs Ceramic 5.0 inkluderar en bred läst för extra komfort, ett förstärkt hälskydd för stabilitet, och en skafthöjd på 36 cm (storlek 42). Dess isolerande egenskaper gör att den klarar temperaturer ner till -20°, vilket är fördelaktigt i kalla miljöer. Spiktrampsskyddet är mjukt och bekvämt utan att kompromissa med säkerheten. Stövelns slitstarka nitrilsula ger dessutom extra hållbarhet och grepp på olika underlag.

Grubs Ceramic 5.0 uppfyller standarden EN ISO 20345-1, S5, vilket bekräftar dess höga skyddsnivå och kvalitet. Denna stövel är ett pålitligt val för dem som arbetar i krävande och potentiellt farliga miljöer där säkerhet och komfort är av yttersta vikt.

Produktdetaljer
cer-444h43
Reviews