Varför Grub's?

- Varför ska du välja stövlar från Grub’s?

Naturgummi - Grub's är stövlar som inte spricker och stövlar som håller länge.

Luftsula - Grub's är sköna stövlar. Likt många löparskor har de en luft/polymersula som absorberar stötar.

Varma stövlar heter Grub’s – Grub’s stövlar är isolerade med neopren, samma material som används i torrdräkter för dykare. Vissa stövlar isolerar 50° C

Stövlar som andas – Grub's har ett innerfoder med luftkanaler, som gör att luft och överflödig fukt och värme drivs ut från foten.

Stövlar med skydd  - Grub's stövlar har förstärkningar och skydd över tå och häl.

Stövlar med halksäkra sulor – Grub's stövlar är säkra vid halka.

Stövlar med flexibla skaft - Grub’s stövlar med flexibla vikbara skaft, gör de lätta att ta på och av. Skaften är vattentäta hela vägen upp.

Tvättbara stövlar – Grub’s stövlar kan du tvätta stövlar i maskin. De har löstagbar innersula och torkar fort.

Stövlar med garanti – Grub’s ger stövlar med tre års garanti mot tillverkningsfel.

Gemensamt för alla Grub's stövlar är, att de är isolerade med neopren (Insu-Foam Ultra, Chloroprene). Neopren är ett vattentätt material, som används i dykares torrdräkter. Chloroprene är extra tåligt och flexibelt och överlägset andra neopren i SBR-skum (Styrene Butadiene Rubber). Chloroprene kan töjas upp till 300 % och över tid förlorar det efter kompression endast 7 % av sin spänst.

Sulor och skaft är utvecklade för att ge bästa grepp, komfort och värmeisolering. I Grub's sortiment finns yttersulor från Vibram och Trax med Hexzord-mönster i kombination med dämpande och isolerande Duralite mellansulor. Alla Grub's neoprenstövlar har löstagbar innersula i 6 mm luftpolymer (Nitrocell). För extra stabilitet och vridstyvhet har Grub’s även ett epoxyhärdat mellanlägg i sulorna, vilket även förstärker tå och häl.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.