Horsewise Första Hjälpen 1L - Naturbaserad hudvård för hästar

  • Naturens eget försvar mot svamp (sommareksem, ringorm) och bakteriel la infektioner.
  • Används mot strålröta, hovsprickor, mugg etc. (För bäst a resultat kombinera behandlingen med Horsewise Flugspray)
  • Tea Treeolja ns naturliga ingredienser hjälper hud och hovar att stå emot angrepp från ba kterier, mikrober, virus och svamp.
  • Ett recept som utan att svida lugna r vid skärskador, skavsår och irritationer.
  • Användes för att eliminera hudirritationer orsakade av flugor, knott, fästingar och andra insekter.
822.2042
229,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Horsewise Första Hjälpen Hudvårdsspray är naturens eget försvar mot hudproblem hos hästar. Med en förpackning på 1 liter ger det generöst skydd mot svamp, bakteriella infektioner och olika hudåkommor.

Denna spray är särskilt effektiv mot svamprelaterade problem som sommareksem och ringorm samt mot vanliga bekymmer som strålröta, hovsprickor och mugg. För att maximera resultaten rekommenderas det att kombinera behandlingen med Horsewise Flugspray för att bekämpa både hudproblem och insektsangrepp.

Horsewise Första Hjälpen Hudvårdsspray innehåller naturliga ingredienser från Tea Tree-oljan, vilket hjälper till att stärka hud och hovar genom att bekämpa bakterier, mikrober, virus och svamp.

Utöver dess förebyggande egenskaper, har denna spray en lugnande effekt på sår, skavsår och irritationer utan att orsaka obehag. Dessutom kan den användas för att eliminera hudirritationer orsakade av insekter som flugor, knott, fästingar och andra irriterande insekter.

Ge din häst den första hjälpen den behöver med Horsewise Första Hjälpen Hudvårdsspray. Den är utformad för att skydda, lugna och behandla olika hudproblem, samtidigt som den erbjuder en effektiv försvarslinje mot insektsangrepp.

Produktdetaljer
822.2042
Reviews