EKHOLMS PROB olja

PROB Oljan är en kraftfull och alkoholbaserad olja som speciellt utvecklats för att behandla torr och irriterad hud. Den har en påtaglig effekt mot klåda som orsakas av insektsbett och solens påverkan.

P-100-62500
Prob Ekholm
1 348,00 kr
Inkl. moms
Storlek: 2,5 liter
Produkten finns med andra alternativ Produkten finns med andra alternativ
Produkten finns med andra alternativ Produkten finns med andra alternativ
Produkten finns med andra alternativ Produkten finns med andra alternativ
Produkten finns med andra alternativ Produkten finns med andra alternativ
Produkten finns med andra alternativ Produkten finns med andra alternativ
Antal
Produkten finns med andra alternativ

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HästvårdSårProbHästSår & skyddvård
(5/5) ut av 2 totala betyg Läs recensionerna
Beskrivning

PROB Oljan från Ekholms är en alkohol- och tjärbaserad olja som är utmärkt för att återfukta och vårda torr och irriterad hud.

Den har visat sig vara effektiv mot klåda som kan uppstå på grund av insektsstick och sol, särskilt i områden som mankam och svansrot. Denna olja är lätt att applicera även genom täta pälsar, mankam och svansrot tack vare dess rinnande konsistens.

Den absorberas snabbt i huden och lämnar ingen kladdig känsla i päls, man eller svans.

Dessutom finns ingen risk för brännskador i starkt solljus.

Vi rekommenderar att du gör ett mynttest och provar produkten på en liten yta första gången du använder den, för att se till att hästen inte reagerar negativt på den.

Oljan innehåller alkohol och kan upplevas som skarp av vissa hästar.

Om irritation skulle uppstå, tvätta området med tvål och vatten och avbryt behandlingen.

Var noga med att undvika kontakt med ögon och andningsvägar.

PROB Oljan är en professionell återfettande olja baserad på alkohol och tjära som är utmärkt för att vårda torr och irriterad hud hos djur.

För hästar är PROB Oljan speciellt lämplig för att lugna och vårda känslig hud i man och svans, samt vid sommarklåda och karledsproblem. Oljan är lätt att applicera och tränger effektivt in i pälsen och huden, även i tät päls. Dess unika formula gör den extremt dryg och den kladdar inte i pälsen eller orsakar brännskador i solen. PROB Oljan har en distinkt tjärdoft som försvinner när alkoholen avdunstar.

För hundar kan PROB Oljan användas för att lugna och minska beteendet av intensivt slickande, nagande och bitande av tassarna. Den hjälper till att hålla tassarna torra och kan påskynda läkningen. Oljan är också giftfri och kan användas regelbundet för att förebygga problem med tassarna. Vid fukteksem hos hundar kan PROB Oljan appliceras på områden där fästingar har tagits bort för att desinficera och förhindra komplikationer.

PROB Oljan kan kombineras med PROB Tassalva för användning under kalla och vinterförhållanden samt med PROB Super Cream för underhåll inomhus. För ännu bättre resultat kan den kombineras med PROB Tjärschampo.

PROB Oljan är känt för att ge positiva resultat för de flesta pälsdjur, och den kan användas för hästar, hundar och andra djur för att främja deras välbefinnande. Produkten är lätt att använda och kladdar inte. PROB Oljan är också miljövänlig och giftfri, och den kan appliceras direkt på huden vid hårbotten för snabb och effektiv behandling.

Bruksanvisning:

1. Tvätta alltid djuret med PROB Schampo innan du använder PROB Oljan.
2. Använd PROB Oljan på torr hud. Applicera minst en gång per dag tills irritationen släpper. Oftast minskar irritationen inom en vecka. Använd sedan efter behov.
3. Tänk på att upprepa behandlingen kontinuerligt. Försök att hitta en lämplig intervall som håller problemen borta och gör att djuret mår bra.


Applicera droppvis på huden med ca 5  centimeters mellanrum.  Oljan är mycket flytande och sprids lätt ut på större område med lätt massage på taglet några sekunder efter applicering.
Applicera först var tredje dag så länge behovet kvarstår därefter vid behov. Försök hitta den intervall som passar just din häst. Det kan räcka med några ggr i vecka en gång i veckan medans andra använder var dag.

Med flaskans spetskork är det lätt att applicera in i manen och svansen. 

Ingen karens

'

INCI-namn: Etanol Isopropylalcohol Water   Olea Europea Glycerin Pinus Calendula Urtica dioica

PROB Oljan Innehåller: Örter rötter oljor trätjära och alkohol.

Örterna som finns i PROB produkterna är giftfria och innefattar följande örter:

Salvia muskot daggkåpa johannesört kamomill brännässla ringblomma en.

PROB-Produkterna innehåller inga gifter Ingen risk för doping. Karenstid i tävlingssammanhang är 0 timmar.

Du kan lugnt experimentera dig fram det finns ingenting som är skadligt i utvärtes bruk. 

FÖR UPPMÄRKSAMHET
PGA AV ATT DJURVÅRDSPRODUKTER ÄR EN KEMISK PRODUKT SKA DEN OCKSÅ MÄRKAS SOM EN KEMISK PRODUKT ENLIGT KEMIKALIEINSPEKTIONENS REGLER.
DÄRFÖR HAR FLERA AV PRODUKTER VARNINGSMÄRKEN OCH VARNINGSTEXT.
INNEHÅLLER PRODUKTEN MER ÄN 3 % AV EN ELLER FLERA RÅVAROR SOM HAR MÄRKNINGAR I SIN KONCENTRERADE FORM MÅSTE DET ÄVEN FINNAS EXAKT SAMMA VARNINGSMÄRKEN OCH TEXT PÅ TILLVERKADE PRODUKTER MED ANNAN % HALT. DÄRAV MÄRKNINGAR! I DETTA FALL FÖR ATT OLJAN INNEHÅLLER ALKOHOL MER ÄN 3 %.

''

Produktdetaljer
P-100-62500

Särskilda referenser

  • 7350040092507
  • P-100-62500
Reviews