Italiensk Kycklingkrydda 30g

- Ger autentisk italiensk smak till kycklingrätter
- Innehåller populära italienska kryddor
- Perfekt för marinering, stekning och grillning
- Lägg till smak med bara 30g
- Blandning kan variera för unik smak
- Kryddorna har antioxidanter
- Kryddorna har antiinflammatoriska egenskaper
- Kan förbättra matsmältningen.
1123-85
Borgeby Kryddgård
20,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

INNEHÅLL: Lök vitlök basilika oregano paprika rosmarin buljong (proteinhydrosat jästextrakt veg. olja maltodextrin kryddextrakt anti klump=kaliumsilikat selleri arom E627) farin citron glutamat.

ANVÄNDNING: Marinering stekning och grillning av främst kyckling.

Italiensk Kycklingkrydda 30g är en speciell blandning av kryddor som är speciellt utformade för att förhöja smaken på kycklingrätter. Denna kryddblandning innehåller typiskt de mest populära kryddorna som används i italiensk matlagning, vilket kan inkludera basilika, oregano, rosmarin, vitlök, lök, persilja och röd paprika.

Med bara 30g av denna krydda kan du ge dina kycklingrätter en autentisk italiensk smak. Det är idealiskt att använda när du marinerar kyckling, eller du kan bara strö det över din kyckling innan du steker, grillar eller bakar den.

Förutom att ge en fantastisk smak till din kyckling, kan den italienska kycklingkryddan också erbjuda vissa hälsofördelar. Kryddorna i blandningen är kända för att innehålla antioxidanter och har antiinflammatoriska egenskaper. Det kan också hjälpa till att förbättra matsmältningen.

Notera att den faktiska blandningen av kryddor kan variera beroende på tillverkaren, så det är alltid bäst att läsa etiketten för att se exakt vad som ingår i din Italienska Kycklingkrydda 30g.

Produktdetaljer
Borgeby Kryddgård
1123-85
Reviews