Röd slotts Glögg 25 g

- Unik blandning av exotiska kryddor
- Förvandlar rödvin till förtrollande dryck
- Skapar djup smak och komplex doft
- Lägger till värme till vinterkvällar
- Lätt att använda och älska
- En förpackning räcker till 75 cl rödvin
- Perfekt för vinälskare och kryddentusiaster
- Lägger till extra gnista i drycker

1123-77
Borgeby Kryddgård
20,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Produkten vi erbjuder är en utmärkt blandning av aromatiska kryddor som kommer förvandla varje flaska rödvin till en förtrollande dryck. Denna unika mix innehåller de exotiska smakerna av kardemumma, pomeransskal, kanel, kryddnejlika och ingefära. Varje krydda spelar en viktig roll i att skapa en djup smak, komplext doft och en känsla av värme som är precis vad du behöver för att piffa upp dina vinterkvällar.

Kardemumma, en krydda med en stark, unik smak och intensivt aromatisk doft, ligger i hjärtat av vår kryddblandning. Pomeransskal tillför en fruktig och bitter twist, vilket ger ett perfekt komplement till kardemummans starka karaktär. Kanelen tillför en söt och lite kryddig smak, medan kryddnejlika ger en djup, varm och något pepprig twist. Slutligen rundas allt av med en touch av ingefära, för att ge lite extra hetta och skärpa.

Användningen av produkten är lika enkel som den är lätt att älska. Receptet finns på förpackningen och allt du behöver göra är att blanda kryddorna med 2dl sprit, sila blandningen och sedan blanda den med 75 cl rödvin. En förpackning av vår kryddblandning räcker till 75 cl rödvin, vilket gör det enkelt och bekvämt att skapa den perfekta drycken för varje tillfälle.

Så varför vänta? Upplev den överväldigande smaken av vår kryddblandning och låt varje klunk av ditt vin bli en exotisk resa av smaker. Oavsett om du är en vinälskare, en kryddentusiast eller bara någon som älskar bra smaker, är vår kryddblandning det perfekta sättet att lägga till lite extra gnista i dina drycker.

Produktdetaljer
Borgeby Kryddgård
1123-77
Reviews