Kryddburk i PET-plast 100 ml Aluminium lock

Kryddburken i PET-plast med aluminiumlock är en hållbar och mångsidig lösning för att förvara och organisera kryddor. Dess transparenta design och förseglingsbarhet hjälper till att bevara kryddornas smak och kvalitet. Den är enkel att använda och passar även för andra små ingredienser. En praktisk och effektiv investering för bättre matlagning och organisering.
1123-B1
Borgeby Kryddgård
18,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
BeskrivningKryddburken i PET-plast med aluminiumlock är en utmärkt lösning för att förvara och organisera dina kryddor. Med en kapacitet på 100 ml rymmer den tillräckligt med kryddor för att hålla din matlagning inspirerad och smakrik.Hållbarhet: PET-plasten som används för denna kryddburk är stabilt och tåligt. Den är resistent mot stötar och fall, vilket gör den idealisk för att skydda dina kryddor från skador. Aluminiumlocket är också hållbart och bidrar till att förhindra att kryddorna blir utsatta för luft och fukt, vilket kan påverka deras smak och kvalitet.

Transparent design: Kryddburken är tillverkad av genomskinlig PET-plast, vilket gör det enkelt att se innehållet utan att behöva öppna locket. Detta sparar tid och gör det enklare att hitta rätt krydda när du lagar mat.

Förseglingsbarhet: Aluminiumlocket på denna kryddburk är utrustat med en tätning, vilket hjälper till att hålla kryddorna fräscha och bevarar deras smak och arom. Du kan vara säker på att dina kryddor förblir färska och att deras egenskaper inte förändras över tid.

Enkel att använda: Kryddburken är utformad med användarvänlighet i åtanke. Den har en bred öppning som gör det enkelt att fylla på och ta ut kryddorna. Dess kompakta storlek gör den också enkel att förvara i skåp eller på hyllor.

Mångsidighet: Denna kryddburk passar inte bara för kryddor, den kan också användas för att förvara andra små ingredienser som torkade örter, teblad eller hushållsartiklar som knappnålar eller pärlor. Dess mångsidighet gör den till en praktisk och platsbesparande lösning för att organisera ditt kök eller andra utrymmen.

Sammanfattningsvis är kryddburken i PET-plast med aluminiumlock en utmärkt investering för alla som vill hålla sina kryddor organiserade och skyddade. Dess hållbarhet, transparenta design, förseglingsbarhet, användarvänlighet och mångsidighet gör den till ett praktiskt och effektivt verktyg för att förbättra din matlagning och organisering.

Produktdetaljer
Borgeby Kryddgård
1123-B1
Reviews