• Ny
Sesamfrö rostade 50g

Sesamfrö rostade 50g

- Rostade vita sesamfrön förhöjer smaken på dina rätter.
- Ger en krispig och nötig textur.
- Källa till viktiga vitaminer och mineraler.
- Fylld med fiber för god matsmältning.
- Mångsidig användning i matlagning och bakning.
- Utmärkt topping för nudlar och grönsaker.
- Enkel att använda i alla rätter.
- Lägger till kulinarisk kreativitet i köket.

4078-482
20,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Rostade Vita Sesamfrön - En Smakrik Toppning till Nudlar och Grönsaker

Känn hur dina maträtter får ett lyft med de här rostade vita sesamfröna. De är inte bara krispiga, de är också fyllda med en härligt nötig smak som verkligen kan förhöja enkelheten i dina favoriträtter. Med bara 50g av dessa små smakbomber kan du förvandla dina maträtter till kulinariska mästerverk!

Fördelarna Med Rostade Vita Sesamfrön

Varför ska du lägga till rostade vita sesamfrön i ditt kök? De erbjuder mer än bara en fantastisk konsistens och smak. Dessa små frön är en källa till flera näringsämnen som är viktiga för din hälsa. De är en utmärkt källa till flera vitaminer, mineraler och fiber.

Användningsområden för Rostade Vita Sesamfrön

De rostade vita sesamfröna är otroligt mångsidiga. De är fantastiska som topping på nudlar, vilket ger en extra dimension till din måltid. De kan också strös över grönsaker för att ge dem en extra krispig yta och en nötaktig, rostad smak.

Men det är inte allt. De kan också användas i bakning, i sallader eller strös över din morgongröt. Kombinationerna är oändliga. Dessa rostade vita sesamfrön är en oumbärlig ingrediens i ditt kök!

Ingredienser: Rostade vita sesamfrön.

De rostade vita sesamfröna är ett måste i varje hemmamatlagares kök. De är krispiga, nötiga och enkla att använda. Oavsett om du toppar dina nudlar, grönsaker eller använder dem i bakning, kommer du älska smaken och texturerna de lägger till i dina rätter. Prova dem idag och upptäck hur de kan förhöja dina maträtter!

Produktdetaljer
4078-482
Reviews