• Ny
Curry Vitlök 50g

Curry Vitlök 50g

- Rik på smaker av curry och vitlök
- Innehåller hälsosamma ingredienser som ingefära och gurkmeja
- Kompletteras med hälsofrämjande vitlök
- Perfekt balans mellan starka och subtila smaker
- Idealisk för både vardagsrätter och festmåltider
- Innehåller salt för att balansera smakerna
- Kan förhöja vilken maträtt som helst
- Ger en unik och oförglömlig smakupplevelse

4078-25
20,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Produktbeskrivning: Curry Vitlök

Curry Vitlök är ingen vanlig kryddblandning. Det är en symfoni av smaker, perfekt sammansatta och balanserade för att ge maten en raffinerad och fängslande smak. En explosion av smaker som är både djärv och subtil på samma gång, Curry Vitlök är den perfekta kryddblandningen för alla som älskar både curry och vitlök.

Kryddblandningens hjärta är en blandning av koriander och spiskummin, två klassiska curryingredienser. Koriandern ger en frisk och lätt citrussmak, medan spiskumminen tillför en jordig och lite söt smak. Tillsammans skapar de en solid bas som ger en rik och robust smak till alla rätter.

Ingefära och gurkmeja är nästa aktörer i denna kryddblandning. Ingefäran tillför en skarp och kryddig ton, medan gurkmejan ger en djup gul färg och en varm, jordig smak. Dessa två ingredienser ger inte bara smak, utan även en hälsosam dos av antiinflammatoriska och antioxidanta fördelar.

Och ingen curryblandning är komplett utan vitlök. Hackad vitlök ger en stark och robust smak som kompletterar de andra kryddorna perfekt. Men det är inte bara smak som vitlök tillför. Den är känd för sina hälsofördelar, inklusive förmågan att stärka immunförsvaret och hjälpa till att bekämpa förkylningar och influensa.

Tillsammans med peppar, kanel, kardemumma, fänkål, chili och bockhornsklöver skapar de en rik och komplex smakprofil som kommer att förhöja alla rätter till nya höjder. Och för att balansera ut alla dessa starka smaker, är det en knytnäve av salt, som ger det perfekta sista steget i denna fantastiska kryddblandning.

Curry Vitlök är inte bara en kryddblandning. Det är en upplevelse, en resa genom en värld av smaker som kommer att förvandla din mat från vanligt till extraordinärt. Oavsett om du lagar en enkel vardagsrätt eller en komplex festmåltid, så kommer Curry Vitlök att bli din hemliga ingrediens, den som ger det lilla extra och får alla att fråga: "Vad är hemligheten bakom denna fantastiska smak?"

Ingredienslista: Koriander, spiskummin, ingefära, gurkmeja, hackad vitlök, peppar, kanel, kardemumma, fänkål, chili, bockhornsklöver, salt.

Produktdetaljer
4078-25
Reviews