• Ny
Garammasala 50g

Garammasala 50g

- Ger en autentisk Indisk smak till rätter
- Används i ett brett spektrum av maträtter
- Utvalda och balanserade kryddor för perfekt blandning
- Ger en rik, djup och komplett smakupplevelse
- Utmärkt i grytor och kötträtter
- Kan användas för att smaksätta sallader och soppor
- Tar dina maträtter till nya höjder
- Perfekt för både hemmakockar och professionella kockar.

4078-37
20,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Produktbeskrivning

Garam Masala - en dans av smaker för dina sinnen. Omslut dig själv i en förtrollande doft av kryddor som väcker liv i varje måltid. Garam Masala är inte bara en krydda, det är en upplevelse, en resa till hjärtat av Indiens rika kulinariska arv.

Ingredienser

Tänk dig ett symfoni av kryddor, alla noggrant utvalda och balanserade för att skapa den perfekta blandningen. Garam Masala är en utsökt blandning av koriander, spiskummin, svartpeppar, kanel, ingefära, kryddnejlika, fänkål, kardemumma, muskotnöt, SENAPSFRÖ, stjärnanis och svartpeppar gro. Varje ingrediens har sina unika smaker och egenskaper, vilket ger en rik, djup och komplett smakupplevelse.

Observera! Garam Masala innehåller SENAPSFRÖ. Om du har allergier eller känslighet mot senap, var vänlig och konsultera din läkare innan du använder denna produkt.

Användning

Garam Masala är en härlig krydda som kan användas i en mängd olika maträtter. Det är särskilt bra i grytor och kötträtter där det tillför en extra dimension av smak och arom. Garam Masala kan också användas för att smaksätta sallader, soppor, grillade grönsaker och mycket mer. Det är verkligen en mångsidig krydda som kan ta dina maträtter till nya höjder.

Oavsett om du är en hemmakock eller en professionell kock, är Garam Masala ett måste i ditt kryddskåp. Det ger en autentisk, rik och kraftig smak till dina rätter, vilket gör varje måltid till en fest för dina smaklökar. Så varför vänta? Ta hem det rika, kryddiga och aromatiska Garam Masala idag och upptäck själv dess otroliga smak och mångsidighet.

Produktdetaljer
4078-37
Reviews