• Ny
Lemonblad 6g

Lemonblad 6g

- Lägger till en exotisk smak till dina rätter
- Rika på robust citrussmak
- Hälsosamma, lugnande egenskaper
- Rika på antioxidanter för immunförstärkning
- Praktisk och lätt förpackning
- Användbara i en mängd olika rätter
- Innehåller endast rena lemonblad
- Bidrar till en spännande och hälsosam matlagning.

4078-80
20,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Lemonblad 6g är det lilla paketet med stora möjligheter. Det är en hemlighet från naturens skafferi, redo att addera en touch av exotisk smak till dina kulinariska äventyr. Varje blad är präglat av en rik, robust och unik citrussmak, som är redo att väcka dina rätter till liv.

Lemonblad 6g är skapad för att vara en sofistikerad och underbar tillägg till ditt kök. Varje blad är utsökt utvalt för att säkerställa att du får den bästa kvaliteten och smaken. Dessa blad är inte bara smakrika, de är också packade med fördelar för din hälsa. De är kända för sina lugnande egenskaper och kan hjälpa till att lindra stress. Dessutom är de rika på antioxidanter, vilket bidrar till att stärka ditt immunförsvar.

Förpackningen av Lemonblad 6g är designad med enkelhet och bekvämlighet i åtanke. Den lätta förpackningen gör det lätt att förvara i ditt kök eller ta med på dina resor. Och med 6 gram i varje paket, har du tillräckligt med blad för att skapa en rad olika rätter.

Lemonblad 6g är otroligt mångsidig. Den kan användas i allt från grytor och soppor till te och desserter. Oavsett om du vill förbättra smaken på din kycklingcurry eller lägga till en uppfriskande twist till ditt eftermiddagste, är dessa blad din bästa vän i köket.

Ingredienser: 100% Lemonblad.

När du väljer Lemonblad 6g, väljer du mer än bara ett kryddblad. Du väljer en ingrediens som kommer att förbättra dina rätter, göra ditt kök mer spännande och bidra till en hälsosam livsstil. Så varför vänta? Förändra ditt kök idag med kraften av Lemonblad 6g.

Produktdetaljer
4078-80
Reviews