Piri piri chili stark 18g

- Ger extra hetta till dina rätter
- Skapar unika, rika smaker
- Perfekt för grillat, grytor, såser och marinader
- Lämplig för en mängd recept
- 100% naturlig, inga tillsatser
- Kan förvandla enkel mat till smakexplosioner
- Låter dig uppleva smakerna av Portugal hemma
- Gör varje måltid till en kulinarisk upplevelse.

4078-103
20,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Förvandla dina middagar till smaksensationer med Piri piri chili stark 18g! Låt oss berätta varför denna lilla krydda kan göra stor skillnad i ditt kök.

Varför Piri piri chili stark

Piri piri chilin kommer ursprungligen från Portugal och är känd för att vara extremt het. Men det är inte bara styrkan som gör den särskild. Piri piri chilin har också en unik, rik smak som ger en extra dimension till dina rätter. Trots sin storlek, har Piri piri chili stark 18g kraft att förvandla även den mest basiska maträtten till en smakexplosion. Den passar perfekt till grillat, grytor, såser eller marinader.

Receptförslag

1. Piri piri-kyckling: Marinerad kyckling i en blandning av Piri piri chili, vitlök, citronsaft, olivolja, salt och peppar. Grilla den sedan till perfektion och servera med en sida av grillade grönsaker.

2. Piri piri-gryta: En mustig gryta med nötkött, lök, vitlök, tomat, paprika och en generös mängd Piri piri chili. Låt den koka långsamt till köttet är mört och smakerna har smält samman. Servera med ris eller ett gott bröd.

3. Piri piri-räkor: Lätta och smakrika räkor marinerade i en blandning av Piri piri chili, vitlök, citronsaft, salt och peppar. Stek dem snabbt på hög värme för att få en krispig yta och saftigt inre. Servera med sallad eller ris.

Innehållsförteckning

Piri piri chili stark 18g innehåller 100% Piri piri chili. Inga tillsatser, inga konstigheter - bara ren, naturlig hetta.

Så vänta inte längre! Värm upp ditt kök med Piri piri chili stark 18g och upplev smakerna av Portugal i ditt eget hem. Med denna krydda kommer varje måltid att bli en kulinarisk upplevelse!

Produktdetaljer
4078-103
Reviews