Armband Kambaba jasper

Kambaba Jasper, även känt som Crocodile Jasper, är en unik sten med mörkgröna eller svartgröna färgtoner och mönster som liknar organiska formationer eller krokodilskinn. Stenen anses ha estetiska och energimässiga egenskaper, såsom främjande av känslomässig balans, lugn och jordning. Den kan också hjälpa till att minska stress, ge stabilitet och harmoni. Kambaba Jasper betraktas som en sten för förnyelse och transformation, som stöder personlig tillväxt, mod och förmågan att anpassa sig till förändringar. Den sägs också kunna stärka intuitionen och ansluta med jordens energi. Armband gjorda av Kambaba Jasper kan användas som smycken för att dra nytta av dess möjliga fördelar, såsom lugnande och balanserande effekt på sinnet, och kan vara till hjälp vid meditation och energiarbete.

6001-186-4
49,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Kambaba Jasper, även känt som Crocodile Jasper, är en unik sten med distinkta mönster och färger. Det är en variation av jaspis, en kryptokristallin kvarts, och kännetecknas av sina mörkgröna eller svartgröna färgtoner och mönster som liknar organiska formationer eller krokodilskinn.

Kambaba Jasper är en sten med en rik historia och anses ha både estetiska och energimässiga egenskaper. Stenen sägs främja känslomässig balans, lugn och jordning. Den kan hjälpa till att minska stress och ge en känsla av stabilitet och harmoni.

Många betraktar Kambaba Jasper som en sten för förnyelse och transformation. Den kan stödja personlig tillväxt, mod och förmågan att anpassa sig till förändringar. Kambaba Jasper sägs också kunna stärka intuitionen och hjälpa till att ansluta med jordens energi.

Armband gjorda av Kambaba Jasper kan användas som smycken för att dra nytta av dess möjliga fördelar. Stenen anses ha en lugnande och balanserande effekt på sinnet och kan vara till hjälp vid meditation och energiarbete.

Produktdetaljer
6001-186-4
Reviews