Armband Dendritic Opal

Dendritic Opal, även känd som Moss Opal eller Merlinite, är en unik for

m av opal med mörka, förgrenade inneslutningar som liknar moss- eller trädliknande mönster. Stenen är känd för sina vackra och naturliga mönster i svart, brunt eller grönt som kontrasterar mot den ljusa opalbasen.

Dendritic Opal anses vara en jordande sten som främjar stabilitet och förankring samt balanserar energierna i kroppen. Den sägs också stimulera kreativitet och fantasirikedom, främja en starkare förbindelse med naturen och främja självreflektion och inre visdom.

6001-186-10
49,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Dendritic Opal, även känd som Moss Opal eller Merlinite, är en unik form av opal som innehåller mörka, förgrenade inneslutningar som liknar moss- eller trädliknande mönster. Namnet "dendritic" kommer från det grekiska ordet "dendron", vilket betyder träd.

Dendritic Opal är känd för sina vackra och naturliga mönster, som kan vara svarta, bruna eller gröna i färgen och kontrasterar mot den ljusa opalbasen. Mönstren liknar ofta trädgrenar, lövverk eller andra organiska formationer, vilket ger stenen en unik och naturlig estetik.

Här är några av de vanligaste egenskaperna och betydelserna för Dendritic Opal:

Förankring och stabilitet: Dendritic Opal anses vara en jordande sten som kan hjälpa till att skapa en känsla av stabilitet och förankring. Den kan hjälpa till att balansera energierna i kroppen och främja harmoni och inre lugn.

Kreativitet och tillväxt: Dendritic Opal sägs kunna stimulera kreativitet och fantasirikedom. Den kan hjälpa till att öppna upp för nya idéer och möjligheter samt främja personlig tillväxt och utveckling.

Förbindelse med naturen: På grund av sina träliknande mönster kopplas Dendritic Opal ibland till naturen och dess energier. Den kan hjälpa till att främja en starkare förbindelse med naturen och ge en känsla av närvaro och harmoni med omgivande miljö.

Självreflektion och visdom: Dendritic Opal sägs kunna främja självreflektion och inre visdom. Den kan hjälpa till att öka medvetenhet och förståelse för ens egna tankar, känslor och intuition. Stenen sägs kunna främja klarhet i tankarna och hjälpa till att fatta välgrundade beslut.

Precis som med alla kristaller och stenar kan upplevelsen och effekterna av Dendritic Opal variera från person till person. Många människor använder stenen för dess unika och vackra utseende, både som smycken och för dekorativa ändamål.

Produktdetaljer
6001-186-10
Reviews