Boswellia Serrata 180 kapslar

Boswellia serrata, även känd som frankincense, har fördelar som att reglerar inflammation, främja friska leder, stödja tarmhälsan och skydda mot oxidativ stress.

Dess boswellinsyror spelar en viktig roll i att ge dessa hälsofördelar. 

459104-23
Nature Provides
349,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemLeder
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Boswellia serrata, även känd som frankincense, är en växt som har många fördelaktiga egenskaper för hälsan. Dess boswellinsyror, som är triterpener, har visat sig ha positiva effekter på kroppen. Boswellia serrata har följande fördelar:

Reglerar inflammation: Boswellia serrata kan hjälpa till att minska inflammation i kroppen, vilket kan vara fördelaktigt vid tillstånd som ledvärk, artrit och andra inflammatoriska sjukdomar.

Främjar friska leder: Genom att minska inflammationen kan Boswellia serrata bidra till att främja friska och smärtfria leder. Det kan vara särskilt användbart för personer som lider av ledrelaterade problem.

Stödjer och skyddar tarmen: Boswellia serrata har visat sig ha positiva effekter på mag- och tarmhälsan. Det kan hjälpa till att lugna och skydda tarmslemhinnan samt främja en sund matsmältningsfunktion.

Skyddar kroppen mot oxidativa skador: Boswellia serrata är rik på antioxidanter, som hjälper till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress och skador. Det kan bidra till att förbättra övergripande hälsa och välbefinnande.

Sammanfattningsvis har Boswellia serrata, eller frankincense, många hälsofördelar, inklusive reglering av inflammation, främjande av friska leder, stöd för tarmhälsan och skydd mot oxidativ skada. Det är en naturlig växtbaserad ingrediens som kan användas för att främja välmående och hälsa på ett naturligt sätt.

Boswellia serrata, även känd som frankincense, tillhör en familj av hartsartade växter som är kända för sina aromatiska oljor och triterpener, kallade boswellinsyror. Dessa syror är källan till Boswellias kraftfulla hälsofrämjande egenskaper. 

Minskar inflammation och smärta genom att blockera enzymerna 5-LOX och COX-2.

Mängd per dagsdos
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel

 

Näringsämne 1 kapsel % av DRI*
Boswellia 2000 mg -

 

* DRI = Dagligt referensintag
- DRI saknas

Ingredienser
Extrakt från Boswellia serrata 5:1, vegetabilisk kapsel (HMPC).

Rekommenderad dos:
1 kapsel dagligen i samband med måltid, eller enligt anvisning från din hälsorådgivare.

Produktdetaljer
459104-23
Reviews