• −70%
  • Ny
Hundsele i polypropylene med neoprenfodring (85 cm orange)

Hundsele i polypropylene med neoprenfodring (85 cm orange)

- Tillverkad av hållbar och slitstark polypropylene
- Komfortabel neoprenfodring för extra mjukhet
- Utformad för att sprida trycket jämnt
- Fullt justerbara remmar för perfekt passform
- Reflekterande detaljer för ökad säkerhet
- Lättskött material som kan tvättas och torkas naturligt
- Modern och stilren design i flera attraktiva färger
- Idealisk för aktiva hundar som älskar utomhusäventyr.

41500185
148,00 kr
44,40 kr Spara 70%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemHundseleSeleFynda - Sele
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning


Vår Hundsele i polypropylene med neoprenfodring inbjuder till en ny nivå av komfort och säkerhet för din fyrbenta vän. Denna moderna och robusta hundsele är designad för att möta alla dina krav på tillförlitlighet, hållbarhet och stil.

Produktbeskrivning

Denna hundsele är tillverkad av högkvalitativ polypropylene, ett material som är känt för sin styrka och hållbarhet. Polypropylen är mycket motståndskraftigt mot slitage och kan motstå tuffa väderförhållanden, vilket gör den idealisk för aktiva hundar som älskar utomhusäventyr. Detta material är också mycket lättskött, vilket innebär att du enkelt kan tvätta det och låta det torka naturligt.

Neoprenfodringen erbjuder en extra nivå av komfort för din hund. Neopren är ett mjukt och flexibelt material som är skonsamt mot hundens hud och päls. Detta material är också utmärkt för att sprida trycket jämnt över hundens bröst och rygg, vilket minskar risken för skav och irritation. Neoprenets värmeisolerande egenskaper håller även din hund bekväm under kyliga promenader.

Fördelar

Hundselens design prioriterar både säkerhet och komfort. Den är utrustad med fullt justerbara remmar, vilket gör det möjligt att skräddarsy passformen för din hund. Detta säkerställer att selen sitter säkert på plats utan att begränsa rörligheten. Dessutom är selen försedd med reflekterande detaljer för ökad synlighet i dåligt ljus, vilket ökar både din och din hunds säkerhet under kvällspromenader.

Förutom dess funktionella fördelar är denna hundsele också estetiskt tilltalande. Den har en stilren och modern design som kommer att få din hund att se ut som den trendigaste på blocket. Selen finns i flera attraktiva färger, så du kan välja den som bäst matchar din hunds personlighet.Vår hundsele i polypropylene med neoprenfodring är en investering i din hunds välbefinnande. Den kombinerar hållbarhet, komfort, säkerhet och stil i en unik produkt som kommer att uppskattas av både dig och din hund. Med denna hundsele kan du se fram emot många glada och bekymmersfria promenader tillsammans med din bästa vän.

Produktdetaljer
41500185
Reviews