Helosan Original 300 g

- Helosan Original, en allround räddare i nöden
- Effektiv mot en mängd olika hudproblem
- Starka bakteriedödande egenskaper
- Lätt att använda med smidig förpackning
- Idealisk för juver, spenar, hudsprickor
- Lindrar och skyddar mot blåsor och småsår
- Unik och effektiv lösning
- Skonsam mot huden
121571
133,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemRidsportHästvårdRyttare & ridsport
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Helosan Original 300 g - Din allround räddare i nöden

För alla oss som har känt behovet av en säker, pålitlig och effektiv lösning på vardagliga hudproblem, kommer Helosan Original som en frälsare. Denna välkända allroundsalva är mer än bara din genomsnittliga hudvårdsprodukt. Det är en vän i nöden, redo att ta hand om din hud när den behöver det mest.

Bakteriedödande egenskaper

Helosan Original är inte bara känd för sin breda användning, utan också för sina starka bakteriedödande egenskaper. Det är denna förmåga att bekämpa bakterier som gör den till en idealisk lösning för en mängd olika hudproblem. Oavsett om det är juver, spenar, hudsprickor, blåsor eller småsår, kan Helosan Original erbjuda den nödvändiga lindringen och skyddet.

Lätt att använda

En annan stor fördel med Helosan Original är dess enkelhet att använda. Med sin smidiga förpackning kan du enkelt applicera salvan på det drabbade området. Oavsett om du är hemma, på jobbet eller på resande fot, kan du alltid lita på Helosan Original för att ge dig den vård du behöver.

Unik och effektiv

Helosan Original är mer än bara en salva; det är en unik och effektiv lösning för en mängd olika hudproblem. Den levererar inte bara resultat, utan gör det också på ett sätt som är skonsamt mot huden. Detta gör den till ett utmärkt val för alla som värdesätter både effektivitet och skonsamhet.

Helosan Original, allroundsalva, bakteriedödande, juver, spenar, hudsprickor, blåsor, småsår.

.

Produktdetaljer
121571
Reviews