• −15%
osludd i äkta fårskinn till nos eller nacke 30 cm

Nosludd i äkta fårskinn till nos eller nacke 30 cm

- Mjuk och skonsam mot hästens hud
- Jämn tryckfördelning från utrustning
- Utmärkt temperaturreglering
- Andas naturligt för minskad svettning
- Robust och hållbart för lång livslängd
- Lätt att använda med kardborrfäste
- Lugnande för hästens hud med naturliga fetter
- Kombination av komfort, skydd och hållbarhet.

811500
Hansbo
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
183,00 kr
155,55 kr Spara 15%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Att använda nosludd i äkta fårskinn för nos eller nacke på hästar erbjuder flera fördelar som bidrar till hästens komfort och välbefinnande:

Mjukhet och Komfort: Äkta fårskinn är exceptionellt mjukt och skonsamt mot hästens hud. Det minskar risken för skav och irritation, vilket är särskilt viktigt i områden som nos och nacke där huden kan vara extra känslig.

Tryckfördelning: Fårskinnets naturliga egenskaper hjälper till att jämnt fördela trycket från till exempel träns eller grimmor. Detta kan minska punktbelastning och förbättra komforten för hästen under längre perioder.

Temperaturreglering: Fårskinn har utmärkta temperaturreglerande egenskaper. Det hjälper till att hålla hästen varm under kallare förhållanden och sval under varmare dagar, vilket bidrar till ökad komfort.

Andningsförmåga: Fårskinn andas naturligt, vilket tillåter luftcirkulation och minskar risken för överhettning och svettning under utrustningen.

Hållbarhet och Lång Livslängd: Äkta fårskinn är robust och hållbart, vilket innebär att nos- och nackludden kan vara länge med rätt skötsel, vilket gör det till en kostnadseffektiv investering.

Lätt att Använda: Med kardborrfäste blir nosludden lätt att applicera och justera för en skräddarsydd passform, vilket säkerställer att den sitter bekvämt för hästen.

Hälsosamt för Huden: Fårskinn har naturliga lanoliner (fetter), vilka kan vara lugnande för hästens hud och bidra till att hålla den hälsosam.

Sammanfattningsvis erbjuder nos- och nackludd i medicinskt fårskinn en kombination av komfort, skydd, hållbarhet och användarvänlighet som gör det till ett utmärkt val för hästens välbefinnande och komfort. 

Produktdetaljer
Hansbo
811500
Reviews

2 andra produkter i samma kategori: