Sadelunderlägg i äkta fårskinn med kanal Full

- Unik design för häst och ryttare
- 6 cm kanal för fri ryggradsrörelse
- Högpresterande och komfortabel
- Tillverkat av äkta fårskinn
- Skyddar mot fukt och smuts
- Quiltad bomull för stötdämpning
- Starka kardborrefästen för säkerhet
- Kombinerar funktionalitet och stil
844231
Hansbo
1 127,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Dyk in i en värld av komfort och stil med det nya sadelunderlägget i full creme med svart quilt. Denna design är särskilt framtagen för att möta behoven hos både ryttare och häst, och erbjuder en unik kombination av praktiska funktioner och estetisk attraktion.

Detta sadelunderlägg är inte bara vackert att titta på, det är också högpresterande. Tack vare den 6 cm breda kanalen längs ryggraden, kan hästens rygg röra sig fritt och utan hinder. Detta ger den ultimata komforten och friheten för din häst, vilket i sin tur hjälper till att förbättra dess prestanda.

Men det som verkligen gör detta sadelunderlägg till ett mästerverk är dess material. Tillverkat av äkta fårskinn, detta sadelunderlägg håller din häst varm, torr och ren. Fårskinnets naturliga egenskaper gör det inte bara mjukt och bekvämt, utan också extremt hygieniskt. Hästen kommer att vara skyddad från fukt och smuts, vilket bidrar till att hålla den i toppform.

Ovandelen av sadelunderlägget är tillverkad av kraftigt quiltad bomull, vilket ger extra stötdämpning och tryckfördelning. Detta bidrar till att minska risken för skador och obehag, samtidigt som det ger en mjuk och bekväm känsla.

För att säkerställa att sadelunderlägget hålls på plats, är det utrustat med kardborrefästen. Dessa fästen är inte bara starka och hållbara, utan också enkla att använda. Du behöver inte oroa dig för att sadelunderlägget glider eller faller av under ridturen.

Så om du letar efter ett sadelunderlägg som kombinerar funktionalitet, komfort och stil, är detta sadelunderlägg i full creme med svart quilt det perfekta valet för dig. Det kommer att ta din ridupplevelse till en helt ny nivå. Investera i ditt och din hästs välbefinnande - välj detta sadelunderlägg i dag.

Produktdetaljer
Hansbo
844231
Reviews