Gramantygel HS LIBRA svart

Gramantygel med elastik. Används tillsammans med en vanlig tygel. Kommer med dubbla hakar och ett sadelgjordsfäste för att kunna variera infästning. Fästes i sadelgjorden antingen mellan hästens framben eller på sidorna, precis nedanför sadelkåpornaoch löper genom bettringarna till ryttarens hand. Rengör gärna efter användning för ökad livslängd på lädret.

W601037
Hansbo
518,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Diverse tyglarGramantygelHäst
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Den här gramantygeln med elastik är ett utmärkt tillbehör för ryttare som vill förbättra kontrollen och kommunikationen med sin häst. Använd tillsammans med en vanlig tygel, ger denna gramantygel extra stöd och vägledning, vilket gör den idealisk för träning och utveckling av hästens form och hållning.

Varför den är bra:

Flexibilitet och Kontroll: Den inbyggda elastiken i gramantygeln tillåter flexibilitet samtidigt som den ger ryttaren bättre kontroll. Den elastiska delen ger en mjukare och mer förlåtande kontakt än en stel tygel, vilket är fördelaktigt under träning.

Variabel Infästning: Med dubbla hakar och ett sadelgjordsfäste kan gramantygeln enkelt justeras för olika infästningspunkter. Detta gör det möjligt att anpassa tygelns position beroende på hästens behov och utbildningsnivå.

Förbättrad Kommunikation: Genom att fästa gramantygeln i sadelgjorden, antingen mellan hästens framben eller på sidorna precis nedanför sadelkåporna, och sedan löpa den genom bettringarna till ryttarens hand, ökar tygeln kommunikationen mellan häst och ryttare.

Hur man använder den:

Fästning: Börja med att fästa gramantygeln i sadelgjorden, antingen mellan hästens framben eller på sidorna, precis nedanför sadelkåporna.

Genom bettringarna: Drag tygeln genom bettringarna och upp till ryttarens hand.

Användning med vanlig tygel: Använd gramantygeln tillsammans med en vanlig tygel för optimal kontroll och styrning.

Skötselråd:

För att förlänga livslängden på lädret i gramantygeln, rengör den regelbundet efter användning. Korrekt underhåll av lädret förhindrar att det torkar ut eller spricker, vilket säkerställer att tygeln förblir både funktionell och estetiskt tilltalande under lång tid.

Denna gramantygel är ett värdefullt verktyg för alla ryttare som vill förbättra sin ridning och sin hästs prestation. Dess flexibilitet och anpassningsbara design gör den till ett måste i utrustningen för seriösa ryttare.

Produktdetaljer
Hansbo
W601037
Reviews