• Ny

Blinki, Syns i mörker -2 lägen: konstant och blinkande

- Blinki är en livräddare i mörkret, ger säkerhet och trygghet
- Har två lägen för att anpassas efter behov
- Perfekt följeslagare för hundar och ryttare
- Ljusstyrkan gör dig synlig i mörkret
- Hjälper till att undvika olyckor
- Oumbärlig vän för hundägare och ryttare
- Skapar en trygg miljö för dina fyrbenta vänner
- Med Blinki kan du känna dig trygg i mörkret.

46-4241
57,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Låt mig introducera dig till Blinki, inte bara en produkt, utan en livräddare i mörkret. Blinki är inte bara ett enkelt ljus, utan en nattens hjälte, en segrare över mörkret, en väktare av säkerheten.

Blinki kommer med två lägen: konstant och blinkande. Konstant läge, som en fyr i natten, en ständig påminnelse om dess närvaro. Blinkande läge, som en uppmärksamhetssökande blinkning, en tydlig signal för att dra till sig uppmärksamhet när det behövs som mest. Dessa två lägen gör att du kan anpassa Blinki till dina behov och situation.

Blinki är den perfekta följeslagaren till din hund, men också en oumbärlig vän för hundägare, ryttare och hästar. Den lyser upp din hunds väg under kvällspromenaden, samtidigt som den gör det lätt för dig att hålla koll på din fyrbenta vän. För ryttare och hästar fungerar Blinki som en livräddare, en synlig markör som hjälper till att undvika olyckor i mörkret.

Men varför är Blinki så fördelaktig? Tänk på alla de gånger du har varit orolig för din hund eller häst i mörkret. Tänk på alla de gånger du har varit rädd för att inte bli sedd i mörkret. Tänk på alla de gånger du önskar att du hade något att lysa upp din väg och göra dig synlig. Där kommer Blinki in.

Blinki är inte bara en produkt, den är en lösning, en lösning på ett problem som varje hundägare, ryttare och häst står inför. Den är ett nattligt skydd, en synlig väktare, en trygghet i mörkret.

Ljusstyrkan hos Blinki kan inte underskattas. Den syns väldigt bra, vilket gör den till en pålitlig följeslagare i mörkret. Den lysande strålen från Blinki är som en fackla i natten, en guide i mörkret, en hjälp att navigera i tystnaden.

Oavsett om du är en hundägare som vill säkerställa din hunds säkerhet under kvällspromenaderna, eller en ryttare som vill vara synlig under ridturen, är Blinki det självklara valet. Blinki är inte bara ljus, det är trygghet, det är säkerhet, det är synlighet.

Inget behov av att bekymra sig över mörkret längre. Med Blinki vid din sida, kan du och dina fyrbenta vänner gå modigt framåt, oavsett hur mörk natten är.

Produktdetaljer
46-4241
Reviews