Intrasite Gel 25 gram

Intrasite Gel rensar upp nekrotiska sår genom att skapa en fuktig sårmiljö och håller kvar sårsekret i såret. Genom att sårvätskan hålls kvar kan kroppens egna enzymer bryta ned nekrosen.

Sårgel 25g IntraSite Smith&Nephew

1480-3196
106,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 699 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
SårHästvårdRyttare & ridsport
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Intrasite Gel är en innovativ och effektiv behandling för sår och sårskador. Denna gel är utformad för att främja läkningsprocessen och förbättra sårläkningens effektivitet. Med sina unika egenskaper och fördelar är Intrasite Gel ett utmärkt val för att främja en snabbare och mer effektiv läkning av sår.

Fördelar med Intrasite Gel:

1. Fuktgivande egenskaper: Intrasite Gel har en fuktgivande och återfuktande effekt på såret. Det hjälper till att skapa en optimal miljö för sårläkning genom att bevara fukt och förhindra att såret torkar ut. Detta är avgörande för att främja en snabbare läkningsprocess.

2. Skyddar såret: Gelens konsistens gör att den lägger sig som en skyddande barriär över såret. Detta skyddar såret från yttre påverkan och minskar risken för infektioner. Intrasite Gel fungerar som en andra hud och ger en skyddande miljö för såret att läka.

3. Minskar smärta och obehag: Intrasite Gel har en kylande och lindrande effekt på såret. Detta hjälper till att minska smärta och obehag för patienten och skapar en mer bekväm läkningsprocess.

4. Främjar granulering: Granulering är en viktig del av sårläkningsprocessen, där nya blodkärl och vävnad bildas. Intrasite Gel främjar granulering genom att skapa en gynnsam miljö för nybildning av vävnad. Detta hjälper till att påskynda läkningsprocessen och resulterar i ett snabbare och mer effektivt läkningsresultat.

5. Enkel att använda: Intrasite Gel är lätt att applicera och kan användas på olika typer av sår, inklusive trycksår, sårskador och operationssår. Gelens konsistens gör den enkel att sprida och den absorberas snabbt av huden. Detta gör det enkelt att använda och ger möjlighet till regelbunden behandling av såret.

Sammanfattningsvis är Intrasite Gel en utmärkt produkt för sårläkning och främjar en snabbare och mer effektiv läkning. Dess fuktgivande egenskaper, skyddande effekt, smärtlindring, främjande av granulering och enkel användning gör den till ett idealiskt val för behandling av sår och sårskador.

Produktdetaljer
1480-3196
Reviews