Kindkedja rostfri Längd 24 cm

- Tillverkad av 100% rostfritt stål för långvarig glans och hållbarhet
- Mäter 24 cm för en perfekt passform på olika hästar
- Förbättrar kommunikation mellan ryttare och häst
- Användbar med olika bett som kandar och pelhambett
- Fördelar trycket jämnt för skonsam effekt
- Minimerar risken för obehag för hästen
- Lätt att rengöra och underhålla
- Ger ytterligare kontroll under ridning

835030
111,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Rostfri Kindkedja 24 cm

Ge din hästs bett en funktionell uppgradering med vår premium Rostfri Kindkedja på 24 cm. Designad för precision och kontroll, är denna kindkedja ett oumbärligt tillägg till din ridutrustning.

Egenskaper:

Material av Hög Kvalitet: Tillverkad av 100% rostfritt stål, vår kindkedja står emot korrosion och håller sig glänsande och ny under lång tid, även under de tuffaste väderförhållanden.

Perfekt Storlek: Med en längd på 24 cm passar denna kindkedja ett brett spektrum av hästar och säkerställer en korrekt passform.

Optimal Kontroll: Den här kedjan är designad för att användas med en rad olika bett, inklusive kandar och pelhambett, för att förbättra kommunikationen mellan ryttare och häst.

Skonsam Effekt: Vår kindkedja fördelar trycket jämnt över hästens käke, vilket minimerar risken för obehag samtidigt som den ger tydliga signaler.

Underhåll och Skötsel:

Den rostfria konstruktionen gör kedjan enkel att rengöra – bara skölj av efter användning. Regelbunden rengöring förlänger inte bara livslängden på kedjan, utan säkerställer även att din häst alltid har en ren och säker utrustning.

En kindkedja är en kedja som ofta används tillsammans med vissa typer av bett, som till exempel kandar eller pelhambett.

Kindkedjan läggs under hästens käke och är avsedd att ge ytterligare kontroll och hjälpa till med kommunikationen mellan ryttare och häst genom att öka trycket på käken när tyglarna används.

Produktdetaljer
835030
Reviews