• −50%
Bågformig Kombikam

Bågformig kombikam-(25cm 32mm långa tänder Svart)

- Revolutionerande kam för hundvård
- Unik böjd design för svåråtkomliga partier
- Ger komfort och effektivitet till rutinen
- Speciell beläggning för mjuk kamning
- Sparar tid och energi för ägaren
- Når och masserar hundens hud
- Rengör och borstar på samma gång
- Ger bästa möjliga omsorg för hunden

404.6211
337,00 kr
168,50 kr Spara 50%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Känn kraften av innovation och skicklighet i dina händer med denna banbrytande kam. Genom att kombinera en sofistikerad design med en funktionalitet som överträffar alla förväntningar, ger denna kam dig möjlighet att komma åt de mest svåråtkomliga partierna på ditt älskade husdjur.

Det är med en spännande ny vändning som denna kam presenterar sig. Dess unika böjda form gör den perfekt för att ta hand om rundade och svåråtkomliga partier. Inte nog med att denna kam når varje hörn, den ger också en ny dimension av komfort och effektivitet till din hundvårdsrutin.

Och det är inte allt! Kammen är försedd med en speciell beläggning som gör att den glider lätt genom pälsen. Den här smarta funktionen gör att kamningen blir en mjuk och behaglig upplevelse för din fyrbenta vän, samtidigt som du sparar tid och energi.

Men det som verkligen gör den här kammen revolutionerande är dess förmåga att nå hundens hud på ett helt nytt sätt tack vare den böjda utformningen. Detta gör att du kan rengöra och massera huden samtidigt som du borstar pälsen. Detta är inte bara en kam, det är ett nytt sätt att ta hand om din hund.

Kort sagt, denna kam är ett måste för varje hundägare. Den ger inte bara ditt husdjur en skönare upplevelse, den gör också din hundvårdsrutin enklare och mer effektiv. Med denna kam i din hand, kan du vara säker på att du ger din hund den bästa möjliga omsorgen.

Njut av den ultimata hundvårdsupplevelsen med denna fantastiska kam. Din hund kommer att tacka dig för det!

Produktdetaljer
404.6211
Reviews