• −50%
Centaura Insektspray 400 ml

Centaura Insektspray 400 ml

Centaura - ett nytt insektspray som är godkänt till både häst och människa!

Hästen skyddas mot flugor och mygg i upp till 24 timmar och mot fästingar i upp till 14 timmar.

Människor skyddas mot myggor i upp till 11 timmar, mot bitande flugor i upp till 5 timmar och mot fästingar i upp till 14 timmar

0 timmars tävlingskarens.

Skadar inte läderutrustning.

Missfärgar inte kläder.

Behaglig doft och kladdfri formulering.

1480-1801
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
304,00 kr
152,00 kr Spara 50%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Centaura är ett effektivt insektsavvisande medel för både dig och din häst. Insekter kan vara mer än bara irriterande när du och ditt djur vill ha lugn och ro. De kan orsaka allergiska reaktioner, förvärra hudinfektioner och sprida olika sjukdomar. Med Centaura kan ni skydda er mot ett brett spektrum av flygande insekter, inklusive stickande och bitande sådana som flugor, mygg, bitande flugor och fästingar.

Centaura börjar verka omedelbart efter applicering och innehåller en hög koncentration av den aktiva ingrediensen icaridin. Icaridin är ett beprövat ämne för förebyggande av malaria, vilket ger en stark indikation på dess effektivitet. Dessutom är Centaura skonsam mot huden, lätt att applicera och håller insekterna borta i många timmar. Det är också viktigt att notera att Centaura inte missfärgar kläder eller utrustning.

För hästen:

Applicera Centaura genom att spraya det på ett avstånd av 10-15 cm och försiktigt fördela produkten med en svepande handrörelse. Efter applicering bör hästens päls vara fuktig. Vid applicering på huvudet, spraya Centaura i handflatan och fördela sedan jämnt över hästens huvud.

För människan:

Spraya Centaura jämnt på exponerad hud för pålitligt, omedelbart och långvarigt skydd mot insekter. Vid applicering i ansiktet, spraya lite Centaura i handflatan och fördela sedan försiktigt över ansiktet.

Produktdetaljer
1480-1801
Reviews