Ashwagandha pulver 125g EKO

Ashwagandha pulver 125g EKO är ett ekologiskt kosttillskott baserat på Ashwagandha, en välkänd ört inom Ayurvedisk medicin, som är traditionell indisk medicin. Ashwagandha är även känd som "indisk ginseng" på grund av dess adaptogena egenskaper, vilket innebär att den hjälper kroppen att hantera stress och återställa normal kroppsfunktion.

Den aktiva beståndsdelen i Ashwagandha, withanolider, har visat sig ha flera hälsofördelar i vetenskapliga studier. Dessa inkluderar förbättring av kognitiv funktion, minskning av ångest och stress, förbättring av humör, och ökad fysisk prestanda.

Ashwagandha pulver 125g EKO är 100% ren Ashwagandha, utan tillsatser eller fyllmedel. Det är certifierat ekologiskt, vilket innebär att det odlas utan användning av syntetiska bekämpningsmedel eller genetiskt modifierade organismer (GMO).

Pulvret kan blandas i vatten, juice, smoothies eller te, eller tas som en del av en måltid. Det rekommenderas att börja med en liten dos och gradvis öka tills den önskade effekten uppnås.

Det är viktigt att notera att Ashwagandha pulver 125g EKO är ett kosttillskott och inte bör användas som ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Som med alla kosttillskott bör du rådfråga en läkare eller hälso- och sjukvårdspersonal innan du börjar använda det, särskilt om du är gravid, ammar, har några medicinska tillstånd eller tar någon medicin.

1462-522221
145,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemPrestationshöjareHälso svampSvamp
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Ashwagandha: Indiens Ginseng

Med rötterna djupt förankrade i den uråldriga indiska hälsotraditionen Ayurveda, presenterar Rawpowders ekologiska ashwagandhapulver. Känd som ”Indiens ginseng”, har ashwagandha använts i årtusenden för sina fördelaktiga egenskaper.

Ashwagandha och Ayurveda

Ashwagandha, eller Withania somnifera, är en central ört inom Ayurveda, en tradition som värdesätter helhetshälsa och har en nära koppling till växtriket. Den har använts i olika syften och anses vara en av de viktigaste örterna inom denna tradition.

Rawpowders Ashwagandhapulver

Rawpowder har utvecklat ett ashwagandhapulver som är tillverkat av roten av ashwagandhaplanten. Vår produkt är 100 % ekologisk, utan tillsatser och har sitt ursprung i Indien. Vi strävar efter att leverera en produkt av högsta kvalitet, därför är vår ashwagandha certifierad ekologisk.

Användning

Vi rekommenderar en tesked per dag, blandad med vatten, juice, yoghurt eller smoothies. Följ alltid doseringsrekommendationerna, och undvik att överskrida den rekommenderade dagliga dosen. Produkten är inte lämplig för barn, gravida eller ammande kvinnor. Kontakta din läkare innan användning för att försäkra dig om att ashwagandha passar din individuella hälsoprofil.

Innehåll

100 % ekologiskt ashwagandhapulver från roten av ashwagandhaplanten, Withania somnifera. Inga tillsatser.

Utforska de fördelaktiga egenskaperna hos ashwagandha och ge ditt välbefinnande en boost med Rawpowders ekologiska ashwagandhapulver.

Produktdetaljer
1462-522221
Reviews