• −60%
Tränspad svart - skyddar mot tryck - tvättbar 30 gr

Tränspad svart - skyddar mot tryck - tvättbar 30 gr

- Skyddar hästen mot tryck och skav
- Ger en behaglig ridupplevelse
- Elegant och professionell design
- Tillverkad av hållbara material
- Lätt att rengöra
- Passar de flesta träns
- Förlänger livslängden på träns
- Prisvärt alternativ för hästens välmående

6-14911
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
46,25 kr
18,50 kr Spara 60%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Tränspad svart - En effektiv lösning för att skydda din häst mot tryck och skav

En älskad häst förtjänar den bästa utrustningen och en del av det är en tränspad. Vår tränspad i svart är designad för att vara ett effektivt skydd mot tryck och skav. Det är inte bara en produkt, utan en investering i din hästs komfort och välmående.

Vad är det då som gör vår tränspad svart så speciell? Och varför är det en oumbärlig del av din hästs utrustning? Låt oss fördjupa oss i dessa frågor.

Skydd mot tryck och skav

Hästar är starka djur, men de är också känsliga. Tryck och skav från tränset kan orsaka obehag och smärta, och i värsta fall leda till skador. Vår tränspad svart hjälper till att fördela trycket jämnt över hästens huvud och undviker skav. Den skyddar inte bara din häst, utan ger också en mer behaglig ridupplevelse.

Design och material

Designen på vår tränspad svart är både funktionell och estetisk. Den svarta färgen ger ett elegant och professionellt intryck. Dessutom är den tillverkad av högkvalitativa material som är både hållbara och lätta att rengöra. Den är utformad för att passa de flesta träns, vilket gör den till ett mångsidigt tillbehör i din hästutrustning.

Ett smart val

Att investera i en tränspad svart innebär att du värdesätter din hästs komfort och hälsa. Det är ett smart val för alla hästägare som vill försäkra sig om att deras häst får den bästa möjliga upplevelsen under ridning. Dessutom är det ett prisvärt alternativ, eftersom det kan hjälpa till att förlänga livslängden på ditt träns genom att minska risken för slitage.

Sammanfattning

Vår tränspad svart är mer än bara en produkt. Det är en lösning för att skydda din häst mot tryck och skav, och för att förbättra din ridupplevelse. Den kombinerar funktionalitet med stil och kvalitet, vilket gör den till ett oumbärligt tillbehör för varje hästägare. Investera i din hästs komfort och välmående idag med vår tränspad svart.

Produktdetaljer
6-14911
Reviews