Peppermint & Licorice Te 20 Påsar EKO Pukka

Luta dig tillbaka - det här teet är som en berg- och dalbana av sötma. Rättvisemärkt lakritsrot och färsk pepparmynta är en udda blandning som ger sinnena gåshud.

 

Peppermintblad* (60%), lakritsrot* (40%.) 40% FairWild certifierade ingredienser i torrvikt. *= ekologisk certifierad ingrediens

1443-163528
Pukka
55,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Peppermint & Licorice Te från Pukka är en ekologiskt certifierad teblandning som erbjuder en harmonisk smakupplevelse. Med 20 individuellt förpackade tepåsar kan du njuta av detta te när som helst på dagen. 


Peppermint & Licorice Te erbjuder en kombination av frisk mynta och söt lakrits, vilket ger en balanserad och uppfriskande smak. Doften av mynta är uppfriskande och inbjudande, medan lakritsen ger en naturlig sötma till teet. Denna harmoniska kombination av smaker och dofter ger en njutbar och avkopplande upplevelse för dina sinnen.

Ekologiskt Certifierad
En av de främsta fördelarna med Peppermint & Licorice Te är att den är ekologiskt certifierad. Det betyder att de ingredienser som används är odlade utan användning av kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. Genom att välja ekologiskt te kan du vara säker på att du får en ren och naturlig smakupplevelse samtidigt som du bidrar till att bevara miljön och stödja hållbar odling.


Peppermint & Licorice Te har också flera hälsosamma egenskaper. Mynta anses vara lugnande för magen och kan hjälpa till att lindra matsmältningsbesvär som uppblåsthet och magkramper. Lakritsrot har traditionellt använts för att stödja en hälsosam andning och lugna halsirritationer. Genom att dricka detta te kan du njuta av både en god smak och potentiella hälsofördelar.


Peppermint & Licorice Te är enkelt att tillreda. Bara häll kokande vatten över en tepåse och låt den dra i ca 5-10 minuter för att få ut den bästa smaken. Du kan välja att dricka teet som det är eller tillsätta en skvätt honung eller citron för att anpassa smaken efter dina preferenser. Detta gör det till ett bekvämt och snabbt 
Peppermint & Licorice Te från Pukka är en ekologiskt certifierad teblandning som erbjuder en harmonisk smakupplevelse med frisk mynta och söt lakrits. Med hälsosamma egenskaper och enkel tillredning är detta te en perfekt kopp att njuta av när som helst på dagen. Ge dig själv en stund av avkoppling och njutning med detta utsökta te från Pukka.

Produktdetaljer
1443-163528
Reviews