Lapacho te Pau D Arco (100g)

- Lapacho te ger djup smak av bark
- Lugnande alternativ till kvällste
- Rik källa till järn och mineralämnen
- Bidrar till ökning av röda blodkroppar
- Främjar kroppens försvarsmekanismer
- Stödjer bildandet av nya celler
- Innehåller spektrum av mineraler
- Innehåller alkaloider, glykosider, flavoner
1123-lapacho856
80,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Lapacho te Pau D'Arco, även känd som Tabebuia Bark, är mycket mer än bara ett te. Denna tusenåriga skatt, älskad för sin livskraft, har en lång historia som sträcker sig från traditionell användning av sydamerikanska stammar till moderna teentusiaster.

Denna noggrant utvalda dryck har en djup och distinkt smak av bark. Den utgör ett lugnande alternativ till ditt vanliga kvällste, perfekt för att krypa upp i soffan och unna dig lite välbehövd egentid.

Lapacho te är inte bara en njutning för smaklökarna, det stödjer också hälsan på flera sätt. Dess innehåll  järn i en lättupptaglig form, tillsammans med över tjugo olika mineralämnen, gör det till en rik näringskälla för kroppen.

Men Lapachos fördelar sträcker sig längre. Teet har också visat sig bidra till ökningen av röda blodkroppar, vilket kan stödja kroppens naturliga förmåga att hantera smärta. Dessutom kan det främja kroppens försvarsmekanismer och stödja bildandet av nya, normala celler.

Det innehåller också ett imponerande spektrum av mineraler, inklusive kalcium, magnesium, fosfor, zink, kisel, krom, mangan, molybden, koppar, järn, kalium, natrium, kobolt, bor, guld, silver, strontium, barium, vanadium, nickel och jod. Dessutom har teet visat sig innehålla alkaloider, phytostyrene, glykosider, flavoner, saponin, quinone, lapachol, xyladine och mer.

Lapacho te Pau D'Arco är en verklig naturgåva. Med dess unika egenskaper och rika innehåll av näringsämnen, erbjuder det en fantastisk möjlighet att stödja din kropps välmående. Upplev själv hur detta te kan göra skillnad för dig!

Produktdetaljer
1123-lapacho856
Reviews