Gojibär EKO (100g)

Gojibäret innehåller karotenoider och det är detta pigment som ger bären sin röda färg.

Gojibäret innehåller mer vitamin C än apelsiner, mer betakaroten än morötter och mer järn än spenat.

Gojibäret innehåller också de helt unika polysackariderna.

... Läs mera nedan
15587-1
T&A
48,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Gojibäret innehåller karotenoider och det är detta pigment som ger bären sin röda färg.

Gojibäret innehåller mer vitamin C än apelsiner, mer betakaroten än morötter och mer järn än spenat.

Gojibäret innehåller också de helt unika polysackariderna.

Det lilla röda bäret är också fullt med andra näringsämnen:

protein med 18 av 22 aminosyror, 21 olika mineraler, däribland mangan, zink, järn, koppar, krom, magnesium, kalcium, natrium, kalium samt flertalet spårämnen.

I Asien har Goji berries konsumerats under tusentals år för att uppnå en god hälsa, välmående och livskraft. Superfrukten Goji/Lycium barbarum L. anses vara en av de mest näringsrika födorna på jorden. I Kina sträcker sig den folkmedicinska historien 5000 år tillbaka i tiden och under åren har bäret fått många namn: Wolfberry, Lyciumbär, Gou Qi Zi, The Happy Berry m. fl.

Gojibären är rika på antioxidanter, nyttiga fetter, vitaminer och mineraler. Gojibären kan ätas som de är, en handfull varje dag för sina nyttigheter, och kan med fördel blandas i frukostmüslin och smoothies, ätas som snacks eller användas i matlagning, t ex i sallader.

Multivitaminen: Gojibären innehåller Omega 3 & 6, Betakaroten, Zeaxanthin, Lutein, Kalium, Polysackarider, Vitamin B1, B2, B3 och C, Kalcium, Krom, Koppar, Magnesium, Järn, Mangan, Fosfor, Selen, Natrium, Zink, Kostfiber, 18 av 20 aminosyror och sammanlagt 23 spårämnen.

Polysackarider:

Ett signum hos Gojibären är rikedomen på LBPs, Lycium barbarum polysackarider. LBP är kostfiber bestående av mycket långa kedjor med kolhydrater som tros ha djupt ingående hälsoegenskaper. Ingredienser:

Gojibär (Lycium barbarum L.). Ursprungsland: Kina Klassifiering: 1 (Högsta klass)

Tillverkningsprocess: Lufttorkning under 40 grader celsius

Försiktighet: Gojibär bör inte ätas av personer som vet med sig att de är överkänsliga mot frukten eller andra produkter ifrån familjen Solanaceae (potatis, tomat, aubergine, chili m.fl. Överkonsumtion av torkade bär och fruktern kan ha laxerande effekt.

Rekommenderat dagligt intag: 10-20g (Motsvarar 70-140g färsk frukt, eller 1-2portioner av ditt dagliga intag av färsk frukt och grönt, RDI 500-600g/dag)  

Näringsdeklaration per 100g

Kcal/Kj 339,09/1390

Protein 14,42g

Kolhydrater 69,99g

Socker 44,2g

Kostfiber 2g

Fett 1,05g

Mättade 0,46g

enkelomättade 0,4g

fleromättade 1,05g

Vitamin A 85mcg (11% RDI)

Vitamin C 35mg (58% RDI)

Järn 7,5mg (54% RDI)

Kalcium 42mg (5% RDI)

Kalium 1032mg  

Natrium 380mg

'''''
Produktdetaljer
15587-1
Reviews