• −55%
Ridbyxa vävd 3/4-skodd stretchig clarino (stl 44 marin, vit söm)

Ridbyxa vävd 3/4-skodd stretchig clarino (stl 44 marin, vit söm)

Utan en specifik produkt är det svårt att skapa en SEO-optimerad punktlista. Men här är ett exempel för en generisk produkt:

- Högkvalitativ design
- Lång livslängd
- Användarvänlig
- Mångsidig funktion
- Tillgänglig pris
- Utökat garanti
- Snabb leverans
- Utmärkt kundservice

79760164
975,00 kr
438,75 kr Spara 55%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Ridbyxa vävd 3/4-skodd stretchig clarino i storlek 44 och färgen marin, med vit söm, är en mycket bekväm och praktisk produkt för alla som älskar ridning. Den stretchiga clarino ger en hög nivå av komfort och rörelsefrihet, vilket är särskilt viktigt när du rider.

Den vävda strukturen av byxan ger en robust och hållbar kvalitet som står emot slitage och kan hålla i många år. 3/4-skodd betyder att byxan har en extra skyddande skikt på insidan av benen, vanligtvis av läder eller ett liknande material, för att skydda ryttaren från att gnugga mot sadeln.

Dess marinblå färg ger byxan en elegant och klassisk look, medan den vita sömmen ger en fin kontrast och ett stilrent utseende. Storleken, 44, passar till de flesta kroppstyper och den stretchiga clarino gör att byxan sitter bra på kroppen oavsett form eller storlek.

Denna ridbyxa är inte bara praktisk och bekväm, men också snygg och elegant, vilket gör den till ett utmärkt val för alla ridälskare. Oavsett om du är en professionell ryttare eller bara rider för nöjes skull, kommer dessa byxor att ge dig den komfort och hållbarhet du behöver.

Produktdetaljer
79760164
Reviews