• −35%
NEW X-Country Airoflow®Boot. (L BAK)

NEW X-Country Airoflow®Boot. (L BAK) Benskydd

Unik banbrytande skydd från N.E.W. som kyler skyddar och har hög komfort.
 

NEW X-Country Airoflow®Boot. Unik banbrytande skydd från N.E.W. som kyler skyddar och har hög komfort. Skyddet andas inte bara utan ventilerar stora volmer luft. Kraftigt och högkvalités material. Tvättbar i 40grader.


Färger: Svart
Produkttyp: Skydd
Tillverkare: Shires  

sh-3222-2L
Shires
1 049,00 kr
681,85 kr Spara 35%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
BenskyddBakbenskyddHäst & ryttareHäst
Det finns inga recensioner än.
BeskrivningNEW X-Country Airoflow®Boot är ett innovativt benskydd som är utformat för att erbjuda optimalt skydd och komfort för din häst under terrängritt. Detta benskydd är speciellt utvecklat för att möta de specifika utmaningarna som terrängritt innebär och har flera egenskaper som gör det till ett utmärkt val för ryttare som strävar efter att maximera säkerheten och prestationen.


En av de mest framstående egenskaperna hos NEW X-Country Airoflow®Boot är dess unika luftflödesdesign. Benskyddet är konstruerat med ventilerande material och har en perforerad yta som underlättar luftcirkulationen runt hästens ben. Detta minimerar risken för överhettning och svettning, vilket är särskilt viktigt under intensiva terrängritter där temperaturen kan stiga betydligt.

En annan teknisk egenskap som gör detta benskydd enastående är dess anpassningsbarhet. Det är utrustat med justerbara kardborrefästen och elastiska band som gör det möjligt att anpassa passformen efter hästens ben och ge optimalt stöd och skydd. Detta säkerställer att benskyddet sitter på plats under hela ritten och minskar risken för skador och skav.


När det gäller säkerhet och skydd är NEW X-Country Airoflow®Boot verkligen enastående. Det har en stadig och hållbar konstruktion som skyddar hästens ben från stötar, slag och repor som kan uppstå under terrängritten. Benskyddet är också utformat för att ge extra stöd åt hästens senor och ligament, vilket minskar risken för överansträngning och skador.


Förutom att erbjuda optimalt skydd är NEW X-Country Airoflow®Boot också oerhört bekvämt för hästen att bära. Det är tillverkat av mjuka och flexibla material som inte skaver eller irriterar hästens ben. Benskyddet är också lätt att rengöra och underhålla, vilket är en fördel för alla ryttare som vill ha ett benskydd som är praktiskt och hållbart i längden.


Produktdetaljer
Shires
sh-3222-2L
Reviews