• −20%
Rosett blårutig 5

Rosett blårutig 5

- Charmigt och tidlöst tillbehör för hunden
- Praktisk och säker att bära
- Tillverkad av mjuka, hållbara material
- Skonsam mot hundens päls
- Passar alla hundraser och storlekar
- Unik och personlig touch till hunden
- Enkel att använda med elastiskt gummiband
- Uttryck för kärlek och omsorg till hunden
b375-5
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
12,00 kr
9,60 kr Spara 20%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

För varje hundägare är relationen till sin fyrbenta vän något alldeles speciellt. Vi vill ge dem det bästa, både när det gäller kost, motion och kärlek. Men även i de små detaljerna, som till exempel hundens tillbehör, vill vi ge dem det bästa. Det är här rosetten med gummiband till hund kommer in i bilden.

Rosetten blårutig är inte bara ett charmigt tillbehör, den är också praktisk och säker för din hund att bära. Rosetten är tillverkad av mjuka, hållbara material som är skonsamma mot hundens päls. Det elastiska gummibandet gör att rosetten sitter stadigt på plats utan att strama eller dra i hundens päls.

Den blårutiga designen ger rosetten en klassisk och tidlös look. Den passar perfekt på alla hundraser, oavsett storlek eller pälsfärg. Rosetten är ett enkelt sätt att ge din hund en unik och personlig touch.

Rosetten är också mycket enkel att använda. Det elastiska gummibandet gör att du snabbt och enkelt kan sätta på eller ta av rosetten. Du behöver inte oroa dig för att rosetten ska ramla av eller att den ska skada din hunds päls när du tar av den.

Rosetten med gummiband till hund är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till din hund. Den är inte bara ett charmigt tillbehör, den är också ett uttryck för din omsorg om din hunds välbefinnande. Med rosetten kan du ge din hund en unik look utan att kompromissa med dess komfort.

Rosetten blårutig är det perfekta tillbehöret för varje hund och hundägare som värdesätter stil och komfort. Så varför inte ge din bästa vän en rosett som visar hur mycket du bryr dig? Rosetten med gummiband till hund är mer än bara ett tillbehör - den är ett uttryck för din kärlek till din fyrbenta vän.

Produktdetaljer
b375-5
Reviews