Rosett blå 1

- Skapar feststämning vid varje promenad och lekstund
- Lätt att fästa i hunds päls med gummiband
- Skonsamt material som inte skadar päls eller hud
- Färg och form sprider glädje
- Perfekt tillbehör till familjefoton och speciella tillfällen
- Hållbar och tillverkad av högkvalitativa material
- Lätt att underhålla och rengöra
- Visar kärlek och uppskattning till din hund på ett roligt sätt.
b375-1
9,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Välkommen till en värld av färg och fest! Där varje dag kan bli en speciell dag för din fyrbenta vän. Låt oss presentera en fantastisk produkt - Rosett med gummiband till hund.

Detta är inte bara en produkt, det är en hyllning till våra kära husdjur som ger oss oändlig glädje och kärlek varje dag. Så varför inte göra varje promenad, varje lekstund, till en festlig tillställning? Med denna rosett gör du det möjligt.

Rosetten är inte bara vacker att titta på, den är också praktisk. Med sitt gummiband kan du enkelt fästa rosetten i din hunds päls, oavsett om din hund är korthårig eller långhårig, liten eller stor. Gummibandet är dessutom tillverkat av ett skonsamt material som inte skadar hundens päls eller hud.

Färg och form på rosetten är noggrant utvalda för att skapa en känsla av glädje och fest. Oavsett om det är en vardag eller en speciell dag, kommer din hund att sprida glädje och feststämning till alla som ser den.

Rosetten är också ett perfekt tillbehör för familjefoton, speciella tillfällen, eller bara för att göra din hund extra söt. Alla kommer att älska din hunds nya look!

Men vänta, det blir bättre! Rosetten med gummiband till hund är inte bara vacker, den är också hållbar. Tillverkad av högkvalitativa material, kommer denna rosett att hålla länge och stå emot alla de äventyr din hund kan tänkas dra med den på.

Det bästa av allt? Rosetten med gummiband till hund är lätt att underhålla. Gummibandet gör det enkelt att ta av och på rosetten, och rosetten kan enkelt rengöras med en fuktig trasa om den blir smutsig.

Så, vad väntar du på? Ge din hund en festlig touch med denna härliga rosett. Din hund kommer att älska den, och du kommer att älska att se din hund sprida glädje och feststämning var du än går.

För visst förtjänar våra fyrbenta vänner det bästa? Med Rosett med gummiband till hund kan du visa din kärlek och uppskattning på ett roligt och festligt sätt.

Produktdetaljer
b375-1
Reviews