Tass-sax Rak 9,5cm

- Hög europeisk kvalitet
- Smidd för ökad hållbarhet
- Tål slitage, håller länge
- Förnicklad mot korrosion
- Lätt att rengöra
- Rak, rund spets för säker klippning
- Minskad risk för olyckor
- Investering i husdjurets välbefinnande

6409036
184,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
SaxarHundHusdjurUtställning
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

MOSER/WAHL C.O.L. tassax är mer än bara en vanlig sax. Det är en symbol för precision, hållbarhet och enastående europeisk kvalitet. Med en längd på 9,5 cm och en rak, rund spets, är den skräddarsydd för att ge ditt husdjur den bästa och säkraste klippningen.

Först och främst, denna tassax står ut i mängden tack vare sin höga europeiska kvalitet. Den är smidd, vilket innebär att den är tillverkad med en process som innebär upphettning och formning av metall, vilket bidrar till dess hållbarhet och styrka. Tack vare denna process, kan du vara säker på att saxen kommer att stå emot slitage och hålla länge.

Vidare är saxen förnicklad, vilket innebär att den har en skyddande beläggning som skyddar den mot korrosion. Detta ger saxen en glänsande, attraktiv finish samt ökar dess livslängd. Förnicklingen bidrar också till att saxen är lätt att rengöra, vilket gör det till ett hygieniskt val för ditt husdjur.

Men det som verkligen gör denna tassax unik är dess design. Med en rak, rund spets kan du enkelt och säkert klippa ditt husdjurs tassar utan risk för skador. Den rundade spetsen minskar risken för olyckor, vilket gör klippningen säkrare för både dig och ditt husdjur.

MOSER/WAHL C.O.L. tassax är inte bara ett verktyg, det är en investering i ditt husdjurs välbefinnande. Det är en perfekt kombination av säkerhet, hållbarhet och europeisk kvalitet. Så varför nöja sig med mindre? Skäm bort ditt husdjur med det bästa – välj MOSER/WAHL C.O.L. tassax.

Produktdetaljer
6409036
Reviews