• Ny
Sesamfrö 60g

Sesamfrö 60g

- Rika på järn och kalcium
- Behåller full näringsprofil
- Oskalade för maximal näring
- Högt innehåll av magnesium
- Främjar muskel- och nervfunktion
- Innehåller hälsosamma fettsyror
- Lätt att absorbera när krossade
- Perfekt mängd för att prova

4078-481
20,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Naturliga oskalade sesamfrön. Dessa små men mäktiga frön är laddade med näringsämnen som järn och kalcium, vilka spelar en avgörande roll för kroppens vitala funktioner.

Vad som gör dessa sesamfrön unika och kraftfulla är att de är helt oskalade. Fröskalen är där de största mängderna av dessa väsentliga mineraler finns. Genom att behålla skalet, behåller vi också den kompletta näringsprofilen och därmed alla hälsofördelar som kommer med det.

Men det är inte allt. Sesamfrön är även kända för att vara rika på magnesium - en annan viktig mineral för kroppens funktioner. Magnesium är en nyckelspelare inom områden som muskel- och nervfunktion.


För att se till att du får ut det mesta av dessa näringsämnen och de hälsosamma fettsyrorna i sesamfröna, rekommenderar vi att du krossar dem före användning. När de krossas, frigörs deras fulla näringspotential, vilket gör det lättare för kroppen att absorbera och använda dessa näringsämnen.

Vår förpackning av naturliga oskalade sesamfrön väger 60g - en perfekt mängd för att prova denna hälsobom och se hur den kan förbättra dina maträtter och din hälsa.

Så låt oss bryta ned det. Fördelarna med att lägga till oskalade sesamfrön i din kost är många - från att få i dig mer järn och kalcium, till att öka ditt intag av magnesium och hälsosamma fettsyror. Genom att krossa dem före användning, kan du maximera dessa fördelar och verkligen uppleva kraften i dessa små frön.

Låt våra naturliga oskalade sesamfrön vara din hemlighet till ett friskare liv. Prova dem idag!

Produktdetaljer
4078-481
Reviews