• Ny
Sichuan peppar -påse 14g

Sichuan peppar -påse 14g

- Innehåller 14 gram Sichuan peppar
- Perfekt för det Sichuanesiska köket
- Stark, skarp smak liknar het peppar
- Praktisk storlek för enkel lagring
- Kan hjälpa bekämpa inflammation
- Potentiell smärtlindring tack vare numbing effekt
- Idealiskt för hemmakockar som vill pröva ny smak
- Rostas för att frigöra djupa smaker

4078-118
20,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Sichuan peppar-påse är en kryddpåse innehållande 14 gram Sichuan peppar, en krydda som är känd för sitt unika, tingly och numbing smak. Denna krydda används ofta i det Sichuanesiska köket, en kinesisk maträtt som är känd för sin djärva och kraftiga smak. Sichuanspeppar är inte faktiskt en peppar, men den har en stark, skarp smak som liknar den hos het peppar.

Denna påse med Sichuan peppar är ett bra alternativ för hemmakockar som vill utforska det Sichuanesiska köket eller lägga till en ny smakprofil till sina favoriträtter. Den kompakta storleken på 14 gram gör det också lätt att lagra i skafferiet och använda vid behov.

Förutom att användas i matlagning, innehåller Sichuan peppar också flera hälsofördelar. Den innehåller antioxidanter och kan hjälpa till att bekämpa inflammation. Dessutom kan den unika numbing effekten av Sichuan peppar också bidra till att lindra smärta och obehag.

För att använda Sichuan peppar, rekommenderas det att man först rostar kryddan i en torr stekpanna för att frigöra dess smaker. Sedan kan man antingen malas till ett fint pulver eller tillsättas hela till rätter för en mer intensiv smakupplevelse.

Produktdetaljer
4078-118
Reviews