Reflexhalsband Len Fluo Nylon - Syns tydligt i mörkret

- Håll din hund säker och synlig med Reflexhalsbandet Len Fluo nylon från Flamingo
- Tillverkat av slitstarkt nylonmaterial för långvarig hållbarhet
- Tål tuffa väderförhållanden, inklusive regn, snö och vind
- Stark reflekterande yta gör din hund synlig på långt håll
- Justerbart för att passa hundar i olika storlekar
- Bekvämt plastspänne för enkel på- och avtagning
- Säker fastsättning förhindrar att halsbandet lossnar under promenaden
- Perfekt för kvällspromenader, ett måste för alla hundägare.

46-7848
38,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Storlek: S
I Webblager I Webblager
I Webblager I Webblager
I Webblager I Webblager
Antal
I Webblager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HalsbandReflexNylonReflex för hundar
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

För att hålla din pälsklädda vän säker och synlig under kvällspromenader, behöver du Reflexhalsbandet Len Fluo nylon från Flamingo. Detta halsband är mer än bara en accessoar, det är ett livräddande verktyg som skyddar din hund mot potentiella faror i mörkret.

Till att börja med, är halsbandet tillverkat av slitstarkt nylonmaterial, som inte bara ger långvarig hållbarhet, men också tål de tuffaste väderförhållanden. Oavsett om det regnar, snöar eller blåser, kommer detta halsband att stå emot elementen och hålla din hund säker.

En av de mest framträdande egenskaperna med detta halsband är dess starka reflekterande yta. Detta gör att din hund kan ses på långt håll, för att förhindra olyckor och undvika oväntade situationer. När bilens strålkastare faller på halsbandet, reflekteras ljuset tillbaka, vilket gör din hund synlig för förare och andra fotgängare.

Reflexhalsbandet Len Fluo nylon från Flamingo är inte bara funktionellt, det är också otroligt bekvämt för din hund. Det är justerbart, vilket innebär att det kan anpassas för att passa hundar i olika storlekar. Oavsett om du har en liten chihuahua eller en stor schäfer, kommer detta halsband att passa perfekt.

För att göra det ännu mer praktiskt, är halsbandet utrustat med ett plastspänne. Detta gör det enkelt att sätta på och ta av halsbandet, samtidigt som det ger en säker fastsättning. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att halsbandet ska lossna eller falla av under promenaden.

För att sammanfatta, är Reflexhalsbandet Len Fluo nylon från Flamingo det perfekta sättet att hålla din hund trygg och synlig under kvällspromenader. Med dess slitstarka material, starka reflekterande yta, justerbar storlek och praktiska spänne, är detta halsband ett måste för alla hundägare. Så varför vänta? Gör kvällspromenaderna säkrare för din älskade hund idag med detta fantastiska halsband.

Produktdetaljer
46-7848

Särskilda referenser

  • 5400585006162
Reviews