Armband Smoky Quartz

Smoky Quartz är en populär och uppskattad sten inom kristall- och mineralvärlden. Den anses vara en utmärkt sten för jordning och balans, och kan hjälpa till att stabilisera energiflödet i kroppen. Stenen sägs också ha skyddande egenskaper och kan rena och balansera aurafältet. Smoky Quartz kan hjälpa till att markera och lösa blockeringar i energiflödet, både fysiska och emotionella. Den kan även stärka jordnära visdom och intuition, vilket kan leda till bättre beslutsfattande och ökad självkännedom. Effekten av Smoky Quartz kan variera från person till person, och många använder stenen under meditation eller bär den som ett smycke för att dra nytta av dess fördelar och egenskaper.
6001-186-9
49,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Smoky Quartz är en populär och uppskattad sten inom kristall- och mineralvärlden. Här är några av dess egenskaper och användningsområden:

Jordning och balans: Smoky Quartz anses vara en utmärkt sten för jordning och balans. Den kan hjälpa till att stabilisera energiflödet i kroppen och skapa en känsla av stabilitet och förankring. Stenen kan vara till hjälp vid stressiga och kaotiska situationer, då den kan främja inre lugn och fokus.

Skydd och rening: Smoky Quartz sägs ha skyddande egenskaper och kan hjälpa till att avleda negativitet och oönskade energier. Den anses kunna rena och balansera aurafältet och skapa en skyddande barriär mot negativa influenser.

Markera och lösa blockeringar: Smoky Quartz sägs kunna hjälpa till att markera och lösa blockeringar i energiflödet, både fysiska och emotionella. Den kan främja frigörande av negativa känslor, lindra stress och bidra till en känsla av inre läkning och helande.

Jordnära visdom och intuition: Smoky Quartz anses kunna stärka jordnära visdom och intuition. Den sägs kunna hjälpa till att öka medvetenhet och förståelse för ens egna känslor och intuition, vilket kan leda till bättre beslutsfattande och ökad självkännedom.

Det är viktigt att notera att den upplevda effekten av Smoky Quartz kan variera från person till person. Många människor använder stenen under meditation, bär den som ett smycke eller placerar den i sitt hem eller arbetsutrymme för att dra nytta av dess potentiella fördelar och egenskaper.

Produktdetaljer
6001-186-9
Reviews