Tidigare Liv med Regression Hypnos

Upptäck tidigare liv genom hypnos. Få insikter om din själ och lös nuvarande problem.

136-7979
1 700,00 kr
Inkl. moms Maila/sms:a eller ring för bokning; 0709-611000 giovanni@timotejandersen.se
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Utforska Dina Tidigare Liv med Regression Hypnos

Välkommen att boka en session med mig! Mail: giovanni@timotejandersen.se
Telefon: 0709-611000

Tror du på tidigare liv? Kan det vara så?

Tanken är spännande och kittlande – att kunna hämta information från vårt djupaste inre om tider och platser vi existerat på i tidigare liv. Om du är öppen för mer än att det blir mörkt efter att vi lämnat detta liv, kan detta vara en fascinerande resa att utforska.

Många av mina kunder har en önskan att utforska sina tidigare liv. Under sessionerna ger de ofta levande beskrivningar av hur de levde, vad de tänkte och vilka värderingar de hade. De återberättar detaljer om platser, människor, städer, händelser och familjeförhållanden, vilket ger en rik bild av deras tidigare existens.

Vad kan du förvänta dig?

Även om det inte finns några vetenskapliga bevis för tidigare liv, erbjuder tidigare liv-regression en unik möjlighet till självinsikt och förståelse för problem vi står inför idag. Många upplever en djupare förståelse och frigör vissa rädslor eller krämpor efter en session. Genom hypnos – en djup mental avslappning – kan du, med mina vägledande instruktioner, få tillgång till dessa tidigare liv. Sessionerna är ofta insiktsfulla och kan leda till helande effekter i ditt nuvarande liv.

Kan tidigare liv påverka ditt nuvarande liv?

Ibland bär vi med oss oförklarliga beteenden, smärtor eller känslor som kan härstamma från tidigare liv. Genom att utforska dessa kan du förstå hur de är kopplade till ditt nuvarande liv, vilket kan leda till ett uppvaknande och ett helande.

Vad kan du uppleva?

Under en tidigare liv-resa kan du uppleva att vara man eller kvinna, i olika åldrar, kulturer och samhällsklasser, på olika platser och tidsperioder. Du kommer i kontakt med känslor, tankar och karaktärsdrag från dessa liv. Ibland upplever man flera tidigare liv under en resa, och vi kan även be det undermedvetna att gå till ett specifikt liv som är gynnsamt för att upplösa dagens obalanser.

Hur går det till?

Vi börjar med att samtala om varför du vill göra en tidigare liv-resa. När du känner dig trygg och har fått svar på alla dina frågor, guidar jag dig in i en djup mental avslappning. Du följer mina instruktioner med dina inre sinnen, och när du är i djup och stabil hypnos påbörjar vi nedstigningen till det tidigare livet. Vi spelar in hela sessionen på din telefon, så se till att ha ett röstmemo och en fulladdad telefon med dig.

Är du nyfiken och vill prova?

Varmt välkommen att boka en tid! Sessionerna varar i 2 timmar, så kontakta mig via mail eller telefon för att boka.

Upplev en fascinerande resa genom dina tidigare liv – boka din tid idag!

Produktdetaljer
136-7979
Reviews