LAMMLUNGA 500GR hundgodis

1. Naturligt och hälsosamt hundgodis.
2. Torkad till perfektion för att bevara smak och näringsämnen.
3. Lätt att bryta till mindre bitar för träningsbelöningar.
4. Främjar en hälsosam livsstil för din hund.
5. Tillverkade i Sverige med hänsyn till djurens välfärd.
6. Stöder lokala producenter och minimerar miljöpåverkan.
7. Ger en smak av den svenska naturen.
8. Stärker bandet mellan dig och din hund.

65-10119
Emmzo
377,00 kr
Inkl. moms Leverans 2-4 dagar
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Hund-tugg & godis
Beskrivning

Förnimmelser av den friska, svenska naturen får man när man tar fram en påse med lammlunga, torkad till perfektion. Med sin vikt på 500 gram, är denna produkt inte bara ett smaskigt och nyttigt alternativ till vanliga hundgodis, utan också ett hållbart val som varar i flera veckor.

Föreställ dig ett idylliskt landskap med frodiga gröna fält, där lammen springer fritt och frodas. Det är just härifrån vi hämtar ingrediensen till vår lammlunga, för vi tror på att endast det bästa är gott nog för dina fyrbenta vänner. Vår lammlunga är varsamt torkad för att bevara alla näringsämnen och den naturliga smaken som hundar älskar.

Vårt torkade lammlunga är inte bara en fest för smaklökarna, utan också en fantastisk träningsbelöning. Den är lätt att bryta till mindre bitar, vilket gör den perfekt att ha till hands under träningspassen med din hund. Varje bit är en belöning i sig, som stärker bandet mellan dig och din hund, samtidigt som den främjar en hälsosam livsstil.

Innehåll:
- Lamm

Alla våra produkter är stolt tillverkade i Sverige, med ursprung från svenska gårdar där djurens välfärd sätts i första hand. Vi tror på att stödja lokala producenter och hålla vår produktionskedja så kort som möjligt för att minimera vår miljöpåverkan.

Vår torkade lammlunga är den perfekta kombinationen av hälsa och smak för din hund. Den är gjord med omsorg och passion, för att ge din hund den bästa möjliga belöningen. Pröva vår torkade lammlunga idag och låt din hund njuta av naturens bästa smaker.

Produktdetaljer
Emmzo
65-10119
Reviews