Vit Retrieverrulle 12,5cm - 35-40g

- Vit retrieverrulle av 100% råhud
- Längd på 12,5 cm passar perfekt till mellanstora och stora hundraser
- Väger mellan 35-40g
- Först kokt och sedan torkad för att bevara näringsämnen
- Passar hundar med känsliga magar
- Bra för tandhälsan och bidrar till renare tänder
- Ger lång tuggtid vilket bidrar till mental stimulans
- Kan bidra till att förhindra destruktivt beteende genom att ge hunden en meningsfull aktivitet

60-6197
14,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Hund-tugg & godis
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Dyk in i en värld av outtröttlig lek och god hälsa för din älskade hund med vår exceptionella Vit Retrieverrulle. Med en imponerande längd på 12,5 cm och en vikt som varierar mellan 35-40g, är denna tuggprodukt designad för att ge din hund en långvarig och tillfredsställande tugglek.

Vit Retrieverrulle är inte bara en leksak. Den är ett åtagande för din hunds välbefinnande. Tillverkad med 100% autentisk råhud, erbjuder den de bästa naturliga näringsämnena som din hund behöver för att upprätthålla en sund och kraftfull tandhälsa.

Men det stannar inte där. Varje bit av råhud kokas först för att döda eventuella skadliga bakterier och sedan torkas till perfektion för att bevara dess naturliga näringsämnen. Denna noggranna process gör Vit Retrieverrulle till ett utmärkt val även för hundar med känsliga magar.

Din hund kommer att älska den härliga smaken av råhud och dess hårda textur kommer att hålla dem engagerade i timmar. Men det är inte bara en distraktion. Tuggandet hjälper till att rengöra tänderna och massera tandköttet, vilket bidrar till att förebygga tandsten och dålig andedräkt. Det är ett roligt sätt att upprätthålla god munhygien!

Så, varför vänta? Ge din hund den kärlek och omsorg den förtjänar med vår Vit Retrieverrulle. Det är mer än bara en tuggleksak. Det är en väg till bättre hälsa och lyckligare lekstunder!

Innehållsförteckning:
- 100% Råhud
- Först Kokad
- Sedan Torkad

Observera: Även om Vit Retrieverrulle är avsedd att vara hållbar, bör du alltid övervaka din hund när den tuggar för att förhindra eventuell kvävningsrisk. Byt ut produkten när den blir liten nog att sväljas.

Produktdetaljer
60-6197
Reviews